|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Pro Member
|
![]()
Nazalost nisam bio, ali po utiscima mojih prijatelja koji su bili moram nazalost da se slozim sa Aleksandrijom
![]() Jel istina za onu ispalu basiste kad je rekao "drago nam je da sviramo u Crnoj Gori "? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Moderator
|
![]()
MUzzY, s kim si se to slikao, s kim si se to slikao???
![]()
![]() |
#93 | |
Member
|
![]() Quote:
Inace ja sam vatreni obozavalac muzike i pogotovo zive svirke grupe TOTO ![]() Ono poredjenje sa Duran-ovcima je u najmanju ruku smesno. Pa, Duran je grupa u kojoj niko ne bi smeo da se nazove sviracem. To je verovatno proizvod pederskog lobija koji je u to vreme lansirao i Boy George-a. TOTO je mozda (pre)potcenjena grupa zbog nedostatka prave konkurencije u tom zanru. Sto se tice necije konstatacije da je Toto asocira na grupu Neverne bebe - ni sa tim se ne slazem. Ljudi sviraju razne svetske pop-rok hitove i to kako! Svaka cast. Izmedju ostalog, slucajno sam zapamtio da su u svom repertoaru u Budvi '94. imali i Come undone od Duran duran ![]() Last edited by sasa.ivkovic; 18-08-2006 at 09:46 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
MAO
|
![]()
Ne asocira TOTOna kurve sudbine, nego obrnuto!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Pro Member
|
![]()
A pa to je poznata stvar da covek voli da potegne
![]() On je ekstra lik! I kad sam ga slusao u Budimpesti sa Vajngartom druzio se sa Dzekom posle koncerta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Pro Member
|
![]()
moji utisci su skroz pozitivni, svirka perfekcija... ne znam o kakvom plejbeku pricate??? obzirom da sam bio na par metara od bine tesko da su me mogli zajebati sa plejbekom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
nikakvih playback-ova nije bilo,sem nekoliko matrica koje su i sastavni deo tih pesama.Zvuk i svirka dobri,izuzev prve pesme gde je bass malo gruvao ali vec na drugoj,sve se sredilo! Utisci su veoma pozitivni(sto je i za ocekivati), i mislim da je Digidesign Venue "sjajno izgurao"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pro Member
|
![]()
Iz objektivnih razloga nisam bio na koncertu Toto-a, tako da niti zelim niti mogu da polemisem o tom dogadjaju ( mada su mi ortaci rekli da je bilo dobro). Bio sam na koncertu Snake-a i pobegao posle 15 minuta (odavno nisam pokusao da gledam bezvezniji koncert). I sta sade?, treba da se ubedjujemo o tome ko je u pravu a ko nije!
Pa svi smo u pravu! Nekome je bezveze ovo a nekom ono ( stvar afiniteta i ukusa). A kada ste vec pokrenuli tread o najprecenjenijem bandu, ajde stisnite petlju pa izglasajte najprecenjenij domaci band! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |