Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-08-2006, 02:59 AM   #91
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Nazalost nisam bio, ali po utiscima mojih prijatelja koji su bili moram nazalost da se slozim sa Aleksandrijom Skoro pa 100% isti utisci. Smor koncert tehnicki dobro izveden sa solidnim ozvucenjem itd. Mozda je problem bio u tome sto ljudi nisu upoznati sa novim materijalom? Svi nekako cekaju te starije pesme... jbg.
Jel istina za onu ispalu basiste kad je rekao "drago nam je da sviramo u Crnoj Gori "?
MUzzY is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2006, 09:12 AM   #92
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

MUzzY, s kim si se to slikao, s kim si se to slikao???

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2006, 09:18 AM   #93
sasa.ivkovic
Member

sasa.ivkovic's Avatar

Quote:
Originally Posted by mandrak
Moze se njih i slušat i ne.... i raspravljat o njihovim pjesmama ali su oni svaki pojedinačno snimili više albuma za druge svjetske njuške nego mnogi studijski glazbenici vani... i s te strane ih poštujem i cjenim.
Pozdrav
Apsolutno se pridruzujem komentaru.
Inace ja sam vatreni obozavalac muzike i pogotovo zive svirke grupe TOTO . Da bih izbegao mogucu pogresnu klasifikaciju, da kazem da nikad nisam ni pokusao da sviram kao oni, mada my computer name is TOTO!
Ono poredjenje sa Duran-ovcima je u najmanju ruku smesno. Pa, Duran je grupa u kojoj niko ne bi smeo da se nazove sviracem. To je verovatno proizvod pederskog lobija koji je u to vreme lansirao i Boy George-a. TOTO je mozda (pre)potcenjena grupa zbog nedostatka prave konkurencije u tom zanru.
Sto se tice necije konstatacije da je Toto asocira na grupu Neverne bebe - ni sa tim se ne slazem. Ljudi sviraju razne svetske pop-rok hitove i to kako! Svaka cast. Izmedju ostalog, slucajno sam zapamtio da su u svom repertoaru u Budvi '94. imali i Come undone od Duran duran ! Naravno i Toto i Clapton i Cocker i Floyd itd, itd...Sad,...bice mnogo popularni ako snime duet sa Verom Matovic, npr.

Last edited by sasa.ivkovic; 18-08-2006 at 09:46 AM.
sasa.ivkovic is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2006, 10:00 AM   #94
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Ne asocira TOTOna kurve sudbine, nego obrnuto! Na TV-u su rekli da je ovom pevacu riknuo glas pa je ostatak koncerta bio na playback... tacno li je?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2006, 03:11 PM   #95
Aleksandrija
Member

Aleksandrija's Avatar

Quote:
Originally Posted by MUzzY
Jel istina za onu ispalu basiste kad je rekao "drago nam je da sviramo u Crnoj Gori "?
Izgleda da jeste,a takodje se pricalo da je Lukater pred koncert u backstag-u popio litar Jack Daniels-a
Old 18-08-2006, 03:50 PM   #96
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

A pa to je poznata stvar da covek voli da potegne
On je ekstra lik! I kad sam ga slusao u Budimpesti sa Vajngartom druzio se sa Dzekom posle koncerta
Old 18-08-2006, 03:51 PM   #97
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
MUzzY, s kim si se to slikao, s kim si se to slikao???
Sa jednim super cikom
Old 18-08-2006, 05:58 PM   #98
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

moji utisci su skroz pozitivni, svirka perfekcija... ne znam o kakvom plejbeku pricate??? obzirom da sam bio na par metara od bine tesko da su me mogli zajebati sa plejbekom doduse, znam im sve stvari pa mi je bilo super... drugi je problem sto 99% ljudi znaju samo hold the line, rosannu i africu i dosli su prvenstveno zbog svirke cekali te tri pesme
kVu is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2006, 07:36 PM   #99
rale_
Member

rale_'s Avatar

Pozdrav,

nikakvih playback-ova nije bilo,sem nekoliko matrica koje su i sastavni deo tih pesama.Zvuk i svirka dobri,izuzev prve pesme gde je bass malo gruvao ali vec na drugoj,sve se sredilo!
Utisci su veoma pozitivni(sto je i za ocekivati),
i mislim da je Digidesign Venue "sjajno izgurao"!
rale_ is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2006, 01:40 AM   #100
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Iz objektivnih razloga nisam bio na koncertu Toto-a, tako da niti zelim niti mogu da polemisem o tom dogadjaju ( mada su mi ortaci rekli da je bilo dobro). Bio sam na koncertu Snake-a i pobegao posle 15 minuta (odavno nisam pokusao da gledam bezvezniji koncert). I sta sade?, treba da se ubedjujemo o tome ko je u pravu a ko nije!
Pa svi smo u pravu! Nekome je bezveze ovo a nekom ono ( stvar afiniteta i ukusa).
A kada ste vec pokrenuli tread o najprecenjenijem bandu, ajde stisnite petlju pa izglasajte najprecenjenij domaci band!
LACKY is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules