Re: PowerCore PCI mkII - Internal Power!!!!!!!!!
mene je dosao s dopremom oko 500Eura. Super deal. Ovaj novi je jaci za 50% i ima 4 plugina koji PCI MK1 nema. CHaracter je jedan od njih i stvar je najoybiljniji konkurent za mojih top 5 plugova ikad. Nemam pojma sto tocno radi, ali radi. Neka mjesavina excitera, multiband expandera, saturatora i brickwall limitera, sa svega 3 knoba.
Dyn EQ je takodjer u tom bundleu. imao sam puno muke da ga namjestim i jos se ne osjecam najugodnije kada moram nesto iz njega izvuci, ali stvar radi korektno, osim sto su sucelje mogli malo intuitivnije zakopat.. Filtrator je jako dobro izveden dual filter. Nesto slicno postoji u native varijanti, ali ako se onog nativca dobro sjecam, ovaj mi zvuci drugacije i punije (onaj drugi nisam dugo imao instaliran).
De noiser. Fingerprint based plugin koji mi bas i ne treba cesto. Probao ga i radi jako korektno.
Sve u svemu OK deal sa znatnim profitom sto se DSPa tice, a samo ova 3 plugina koja koristim redovito (character, filter, dyn eq) pojedinacno dodju vise od cijene upgradea.
|