|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nezahvalno je reci. Meni je EX5 bolja sprava od praznog motifa (zbog AN i VL sinteze), ali jako je redak ovde. Ja znam za svega 4-5 komada u zemlji, i mislim da ih i nema vise. Sa 700-750e bi super prosao, a ja bi za to dao i vise, s obzirom da mi se jako svidja sprava . Ali, probaj dobro, ne bih voleo da sam te ja nesto nalozio na to.... E, da - velika glupost, mislim da u performansu moze samo 2 farbe odjednom da svira iako je 16 multi-timbralan
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
potreban klavijaturista | Flamez | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 18-10-2009 04:58 PM |
Hitno potreban klavijaturista!!!! | djommy | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 17-08-2009 02:26 AM |
potrebni bubnjar/ka i klavijaturista/kinja | stojkac | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 19-05-2009 02:21 PM |
Potreban Klavijaturista | djommy | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 13-01-2009 12:05 PM |