|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
Hvala svima na dobrodo?lici. Do?ao bih i prije da sam znao. ?to se preampova tiče, FMR RNP je bez premca u svojoj klasi cijena (a i vi?oj). Od voice channela, SPL Channel One. Za jo? manje novaca, JoeMeek. Ima nekoliko modela, starih i novih. Dobro se sla?u sa jeftinim kineskim mikrofonima, koji su u pravilu malo presvijetli. Voicemaster nije lo?, ali tu su novci utro?eni u ?to?ta osim preampa. Predrag
![]() |
![]() |
#12 | ||
Member
|
![]() Quote:
Ali to da ne?to cijeni? onoliko koliko plati?, to stoji. Quote:
Predrag
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
jedan skromni komentar, iz skromnog iskustva - ovih dana radim na mixevima u studiju koji ima PCM91 i PC sa UADom i gomilom lepih impulsa.. jednostavno, ne ide, koliko god hteli ili ne da budemo subjektivni, uglavnom se desi da posle sat vremena reverbovanja, batalimo, i usnimimo reverb sa Lex-a... jednostavno.. zvuci.. ludacki.. znam da je i on digitalna sprava i da ima AD/Da konverziju, al jednostavno zmajski radi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Evo mene opet!
Imao sam 10tak dana vremena da ga lijepo i municiozno testiram. Svaka cast pluginovima ali to je potpuno drugi svijet.Necu ni ja ulaziti u raspravu sto je bolje,digitalno ili analogno,u krajnjoj liniji koristim oboje i trenuto mislim da je to way to go...No osim kompesije ,insertiranjem Ureia 1176 dobio bi nesto sto je u svijetu pluginova nepoznanica...trodimenionalnost(nazovimo to tako)...onaj ugodan osjecaj sirine i topline,masnoce i novog prizuka u soundu....otkrio sam takodje da mi ne odgovara na svim soundovima...ali ono sto on ucini ...tesko se moze usporedjivati sa bilo cim ili bilo kojm pluginovima...isti je osjecaj i mastering sa mojim Tube-techom SMC-2b....ima shuma(odnosSN je 77,5 db...)ali filing i osjecaj kompaktnosti nemoze se mjeriti sa T-rexovima,Izotop ozonima,WavesC-cetvorkama i ostalim plugovima...mozda u dogledno vrijeme oce...ali budimo iskreni...za sada nemoze...... Splico |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1178 | toxic_codex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 03-03-2009 01:19 AM |
Gyraf 1176 vs UAD 1176 LN | Max | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 22-11-2008 12:19 PM |
UREI Impulsi | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 16-06-2005 08:15 AM |