|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
To je onaj simanalog G-suite DS1 plugin?
Pazi, poprilično prirodnije i toplije mi ovo zvuči nego bilo kakva simulacija iz Guitar Riga, ali to i nije neka novost, taj G suite svi hvale. Meni se onaj jcm 800 sa tubescreamer-om ispred njega super sviđa, isto posle u neku simulaciju box Inače ?to se tiče sviranja, nadam se da se neće? uvrediti ako prokomentari?em, ne idu ti neki momenti kad se tra?i tehnika, ali lepo svira? fraze, sa smislom, čuo sam ja mnogo poku?aja interpretacije Satrianija, negde si mu lepo skinuo fraziranje, sad "jos samo" da nabilduje? tehniku ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sweet dreams keyz cover :) | MarkoX50 | Promocija radova | 0 | 16-09-2009 10:07 PM |
Dirty Cover Presentz Zika Obretkovic | PetarCvetkovic | Promocija radova | 3 | 15-04-2009 09:23 PM |
Simpatican mali studio !!! | korenjak | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 28-03-2009 09:52 PM |