|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Pa Ton Majstore mi smo se upoznali pre jedno 2 meseca
.Ja sam bio u ovoj Veljinoj poslednjoj grupi, a vidimo se i na jesen da nastavimo zapoceto
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
bas mi je zao sto cujem za te stvari koje su se desile [oko love....uvek je u tome problem]....ide zivot dalje
...a za casove cemo vec da vidimo kupovao sam opremu pa sam tanak sa novcanicama . pozdrav
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
'Ajde, Max, rechi i ti dvije, kad si u kancelariji
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Rekao ..... vise puta ...... Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Evo i ja malo da kazem nesto
Zavrsio sam srednju muz.-violinu,malo klavira i to je to.Trenutno brljam po klavijaturama i sviram koje kuda i po koje kakvim burdeljima,a po nekad i na lepim mestima,ako mi dozvole. Po malo i pevam,umem nesto da brljnem i po Cubase.Obozavam muzicku opremu,volim da trosim na nju,pa jedva po nekad imam za cigarete.Nekako me pare svrbe. Non-stop sam,tako reci,na relaciji Canada-Srbija,jer ne mogu da odlucim gde cu da zivim.Sada trenutno se nalazim u jednom malom mestu u Srbiji,na velikoj nadmorskoj visini,gde sam namontirao mali Home studio i tu provodim dane,svez vazduh,fine "ribice" ,zdrava hrana i to je to.Pesme u glavnom pravim za sebe,osim kad mi se neko od ortaka popenje na glavu,pa moram da mu uradim nesto.Volim alkohol,ne podnosim tabletice i ostalu hemiju,pa ako neko ima dobru rakiju,uvek sam raspolozen za alkoholisanje :o .Obozavam Rumski,jer sam toliko toga naucio na Ovom (sa velikim slovom iz postovanja) Forumu,da je to za svaku pohvalu.Dr.Ru,ziveo 200 godina .Bavim se i nekim sportskim disciplinama:skok u vis,trcanje u dalj,sprint u mestu,bacanje kamena s'ramena,bildovanje na opremi za zive svirke,hodanjem po zivcima,maltretiranjem mozga,sexualnom gimnastikom,smejanjem oko glave,razradjivanjem prstiju tipkanjem po dirkama i jos mnogim drugim.Ako se setim dopisacu. Toliko za sada.
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
imam 21.zavrsio osnovnu i srednju muzicku neostvareni san SAE
Prvi na medjunarodnom takmicenju pianista 2002 jednom prvi u drzavi jednom drugi.Studiram pravo.Imam studio koji sam napravio zahvaljujuci svom ocu.Izdao jedan cd sa svojim frendom neki komercijalni hip-hop za song zelex iz bih radio 4 albuma narodnjaka imao pjesme na par bosanskih festivala.Mada mi je tehno jedino sto volim.Upoznao sam Marca Baileya i to mi je zasad najvece postignuce u elektronskoj muzici |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Ti si kao neki klon naseg DR.Ru-a
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Symbiont-slusao sam Baileya dva puta uzivo.Dobar je DJ ali je jos bolji producent
Ipanema zasluzuje sve pohvale (Redheadov remix je najbolji)
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|