|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
da,to mi nije palo napamet
![]() evo isprobao i sve je u redu,capture radi ali se cuje mnogo metalno? zasto? kada pustim neki preset onda je ok,probao sam da uradim capture i sa mixera,ali opet isto? Last edited by veseli koljac; 03-08-2005 at 01:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
veseli, koju karticu imas? Mozda je problem u ad/da konverziji?
prodajem classic II rode, kupujem studiJo Pjoject WC2 ![]()
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
audigy1,mora da je do njegovih vrhunskih konvertora?
znaci nista od capture-a na krs karticama? zanima me i zasto je kod mene linija skroz nazubljena dok je na svim presetima ravna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]() eh audigy, audigy... najvjerovatnije je zbog njegovih "konvertera", plus moze bit i da ti je struja losa (prljava), plus sto vjerovatno imas audigy bez spoljne jedinice pa konverter kupi sum iz kucusta racunara, mozda kablovi, mozda konektori, mozda je do tvog outboard eq-a, mozda je negdje klipovalo pa se pojavila distorzija... ko ce znat.... dakle, ne, nista od capture-a na krsh karticama i bez ozbiljne a-d,d-a konverzije. Uzmi URS, Hydratone,eqium, sonalksis. Ja skoro nabavih Wavearts Trackplug, cini mi se da mu nije los eq , vidjecu...
+ seven valve stages + Last edited by markoni; 03-08-2005 at 02:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
URS,hydratone koristim ja to sve...
samo sam hteo da isprobam ovo ali ne vredi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Ja Bogami, ne bih...
Ni u ludilu! Stavljam usnimak pored dry usnimka bilo kog mikrofona, bez blama, cak stavise. Ja licno nisam voleo (niti volim) kombinaciju Rode/TLA jer nikad nisam bio zadovoljan rezultatom, ali zato sa Amekom...
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
imao si kombinaciju rode classic II i TLa vp1?
+ seven valve stages + Last edited by markoni; 04-08-2005 at 01:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Ne. Imao sam 5050 i classic 2
TLA generalno ima problem sto je malo "hot". Istina VP1 je vrhunski model, a 5050, najjeftiniji, ali TLA ima tu karakteristiku... clasic 2 je takodje malo "vruc", pa u kombinaciji daju malo preprzen signal Za classic 2 je bitno da imas cist preamp i onda je vrhunski rezultat.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ocd fulltone clone | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 02-11-2009 12:44 AM |
Primena Hardwerskog EQ u DAW (external FX; Waves Q-Clone) | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 16-12-2008 04:12 PM |
Waves Q Clone | zmaj | Audio Software | 14 | 28-01-2005 02:08 PM |