|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Mada ostaje da se uporedi isti snimak provuchen kroz spravu i kroz njen "otisak" u Q-Clone.
Koristicemo moj Studio Projects C1 jer je pojeo Markov Classic II u sekundi!
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
meni nesto nije jasno.
kada se radi capture da li mora da postoji izvor zvuka? (verovatno mora da bih radio capture,predpostavljam da ako nema izvora zvuka,plugin nema sta da uhvati) npr. ako sviram gitaru koja je utaknuta u eq,onda ce plugin da zabelezi i eq sa gitare,kako da dobijem sliku samo hardverskog eq-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
eh, gitaristi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
da,to mi nije palo napamet
![]() evo isprobao i sve je u redu,capture radi ali se cuje mnogo metalno? zasto? kada pustim neki preset onda je ok,probao sam da uradim capture i sa mixera,ali opet isto? Last edited by veseli koljac; 03-08-2005 at 01:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
veseli, koju karticu imas? Mozda je problem u ad/da konverziji?
prodajem classic II rode, kupujem studiJo Pjoject WC2 ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
audigy1,mora da je do njegovih vrhunskih konvertora?
znaci nista od capture-a na krs karticama? zanima me i zasto je kod mene linija skroz nazubljena dok je na svim presetima ravna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() eh audigy, audigy... najvjerovatnije je zbog njegovih "konvertera", plus moze bit i da ti je struja losa (prljava), plus sto vjerovatno imas audigy bez spoljne jedinice pa konverter kupi sum iz kucusta racunara, mozda kablovi, mozda konektori, mozda je do tvog outboard eq-a, mozda je negdje klipovalo pa se pojavila distorzija... ko ce znat.... dakle, ne, nista od capture-a na krsh karticama i bez ozbiljne a-d,d-a konverzije. Uzmi URS, Hydratone,eqium, sonalksis. Ja skoro nabavih Wavearts Trackplug, cini mi se da mu nije los eq , vidjecu...
+ seven valve stages + Last edited by markoni; 03-08-2005 at 02:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ja Bogami, ne bih...
Ni u ludilu! Stavljam usnimak pored dry usnimka bilo kog mikrofona, bez blama, cak stavise. Ja licno nisam voleo (niti volim) kombinaciju Rode/TLA jer nikad nisam bio zadovoljan rezultatom, ali zato sa Amekom...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ocd fulltone clone | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 02-11-2009 12:44 AM |
Primena Hardwerskog EQ u DAW (external FX; Waves Q-Clone) | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 16-12-2008 04:12 PM |
Waves Q Clone | zmaj | Audio Software | 14 | 28-01-2005 02:08 PM |