|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
To Boskovic:
Vidi sto se efekta za klijentelu tice, naravno da je bitna... Kad vec covek ulaze pare u studio iz kojeg treba da izvuce kintu, da zivi od toga, da vole kod njega klijenti da dolaze...pa i kafemat ima i da svetluca i da peva! ![]() Masinu kao sampler nisam mislio na hardwerski nego na svoj stari komp na 1Ghz, giga rama , dokupiti neku karticu sa vise izlaza, digitalno povezati sa glavnom masinom i naravno softwerski sampler! Dlukace, meni bas to smeta sto je editacija i loadovanje samplova u HW samplere jako sporo.. Mnogo jednostavnije mi je da HD natovarim samplovima, editacija brza...ma sve je brze. Gledao sam neke plovne yamahe i AKAI samplere, nije ni to bas jeftino, ovako mi se to cini bolje resenje. Za studio naravno... Nije varijanta za vucaranje po svirkama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
bas mi je zal sto san proda svoj emulator, jer vidin da san ode moga postic jos bolju cijenu.
![]() nego, iman doma jos jedan akai so1. ima displey i nekoliko lipih lampica, potenciometara i butuni. sive metalik je boje i kad ga klijent vidi, odma postaje pacijent. cijena? sitnica. kilo - 15?. ![]() lipo upalite akai neka svitli a vi radite na softwarevskima samplerima. ako van akai ne svitli dovoljno, iman van ja jos dvi stolne lampe za prodat. ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
hehehe...pa meni ce onda biti dovoljne i te 2 stolne lampe!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
sandro, jesu u pitanju "lava lamp"e?
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, jeste li razmusljali o AKAI Z8 masini?
Jako, jako dobar sampler, nema problema sa "piraterijom" cita svakakve formate, WAV, Roland, ima 10 izlaza, memoriju od 512mb, Fenomenalan zvuk, i ne opterecuje nijedan CPU. Ja sam ponosni vlasnik istog, i koristim ga stalno, i pored toga sto imam (legalni) GIGA, i EXS 24 (na mom dragom Macintoshu G5 dual 2 ghz) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
vase misljenje | Knez23 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 28-12-2007 09:36 PM |