|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam npr. od idekiusa naucila sve o rotkvicama...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je moj poslednji post na ovu temu.
istina je , kao sto sam vec napisao, da umem nekada da preteram sa odbranom nekih stavova ( PT ), ali ono sto je kod mene izazvalo bes jeste tvoje pogresno tumacenje mojih postova i samim tim dovelo do ove gluposti...ulje na vatru si dolio znas vec koji postom a nekom pukom srecom sam tek danas uspeo da procitam tvoj PM upucen meni IZVINJENJE ZA HRABROST, ALI SADRZAJ!!!!! Mislim da si jako preterao, ali posto je sve gotovo pokusacu da zaboravim. Cinjenica je da ni ti ni ja ne poznajemo jedno drugo da mozemo da se "castimo " takvim recenicama i pored svega mislim da ljudi (ovde ubrajam i tebe i mene) na ovom forumu imaju pametnija posla od citanja ovih gluposti. SHOW MUST GO ON.... ![]() @djole 970 Jako mi je zao sto to cujem ali te potpuno razumem. Ne znam tacno o kojoj se zemlji radi ali bezi dok mozes. Na zalost ovde uspevaju ili potpuni mazohisti ili ludi ljudi, za normalne nema mesta ![]()
![]() |
#53 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
Vlasnik sam 2 x EMU Paris sistema,sa 3 eds kartice i 2 meca,imam 2xtla Audio C1,2 x tl Audio EQ2,tubetech smc2b,DYNAUDIO BM15a monitora,imam hrpu mikrofona..u svakodnevnom sam poslu sa audiom,imam 37 godina,tonski studio,produkciju audio reklama,glazbeni sam, urednik,DJ i odgovorno izjavljujem da bi i ja htio imati pro tulse ..po mogucnosti sa ssl aws 900 controlerom...nije samo stvar kvalitete,nego i podrske,nadogradivosti...i SVEGA...svaki ozbiljni studio u svijetu ih ima...druga je stvar sto uskoro necu zaraditi love da ih kupim...sto se tice audia u filmu ne mogu vam pomoci u procjeni kvalitete...do mene dolaze samo lose kopije sa losim zvukom...no ne sumljam da u Srbiji postoje kvalitetni ljudi...boj se bije srcem u junaka sa svijetlim oruzjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
Svako ima svoju muku ..... pa i ti svoju
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Hehehe...nisi ni ti naivan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Pa ne bih o necijoj inteligenciji .... ali zasto bi neko kupovao stvar koja kosta 100.000 $ kad moze za pola tih para da kupi ssl 6000 ..... ne kapiram .... 100.000 $ za kontroler .... mackie ih pravi za 1000 $ ...... a tih par kompresora i eq koji idu uz njega .... mozes da kupis za 20 % para .....
Mozda bi zato kupio i pro toolse .... ??? Ko zna ..... ima nas svakakvih ![]() Ko ima visak para ...neka mi da .... garantujem da cu ih pametnije potrositi .. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Max, kad si spomenuo Ivana Klajica, on je taj lik koji radi u SkyMusic-u i koji mi je rekao da originalni software zvuci bolje od crackovanog...
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |