|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Uh, Arture, menjaj lampe na tom 5150. To je ozbiljna igracka. Prosto je greh stavljati bilo kakve overdrive pedale na to pojacalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ej, jeste li probali Guitar combos. Cini mi se da jako dobro rade.
![]() Posebno mi se svidjaju Vox i Fender, izuzetno dobre simulacije, cak cini mi se bolje nego u Guitar rigu. Imaju jako dobre klinove i presete za rock, blues i jazz. Ako ste u prilici obavezno probajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
meni se svidja guitar combos,simulacije su identicne kao u rig-u,mozes da exportujes presete iz combosa u rig pa da vidis koje su komponente upotrebljene.samo mi nije jasno zasto gratifier nisu ubacili...
#MUzzY svaka cast za review ![]() Last edited by veseli koljac; 11-07-2005 at 02:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
MAO
|
![]() Quote:
cuo sam da ih MachineHead koristi, a taj sound gitare mi se svidja za Combose, mozda je odgovor zato sto ne postoji Messaboogi-e combo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nema combo al solo head varijanta plus 2x12 (ili 10 nisam siguran) ima pa to moze da prodje kao kombo
![]() Probao sam combo-e i ok su za one koji nece mnogo da se zamaraju a zele upotrebljive rezultate. 5150 ti je sig. pojacalo EVH-a bre! ![]() ![]() ![]() Pogledaj na www.harmony-central.com forumu koje lampe da stavis. Dosta pricaju o peavey pojacalima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jbg, svi znamo kako svi ovde "nabave" Guitar Rig i Amplitube.
Da je trebalo stvarno platiti tako ne?to sumnjam da bi iko ovde uzeo i jedan od njih, ili da bi ih tako hvalili. Ako pričamo realno, uzimajući odnos novac-kvalitet 100 evra je Line 6 Guitar Port, jo? 100-ak evra treba za pro?irenja za njega tako da se dobiju svi modeli iz njihovog Vetta II najskupljeg Amp-a, a onaj ko je čuo zna da postoji izvesna razlika u korist Line 6, naročito kod heavy distorzija. Pri tome za iste pare u su?tini dobijate i podno?ljivu zvučnu karticu, koja je ok, ako nećete snimati ni?ta osim gitara ili basa. Sve soft simulacije su ok za lagani dist i čiste farbe ali su katastrofa za ozbiljnu distorziju, naročito guitar rig. Amplitube je podno?ljiv, ali sam se porodio dok sam uradio neki svoj set farbi.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Zna li iko kada ce se pojaviti Amplitube 2 i IK ampeg-a (ili su se mozda vec pojavili).
Bice interesantno cuti kako ce raditi bass amp simulator, a i kakav ce boljitak biti amplitube-a 2 u odnosu na amplitube 1.3.1 (ako boljitka uopste i bude i ne zavrsi se samo na sminkanju interfejsa) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
nisu jos,pojavice se u septembru ili mozda krajem avgusta.
ako opet IK ne odlozi.(posto su trebali da se pojave pocetkom leta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Pa tako su hvalili i Amplitube1 (setite se price sa Brajan Mejom)...
Ja se iskreno nadam da ce biti dobar A2. Dushane, bas sam cekao da se ti javis ![]() POz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nord Wave Review | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 24-04-2009 05:25 AM |
TC electronic Konnekt 24D review | Moritz | Recenzije | 22 | 04-09-2008 11:19 PM |
Acoustics and Psychoacoustics of Loudspeakers in Small Rooms: A Review. [Floyd Toole] | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 02-08-2007 01:14 AM |
Faithless - iliti BG Vybe half - review | Arthur | Razno | 16 | 02-06-2005 07:43 PM |