|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Nevazan je ferekventni opseg miksa,puno je vaznije da miks zvuci ugodno na uho,da nije preostar i da je dovolnjo dubok....opseg takodje r zavisi i o stilu glazbe koji radis...osnovno su dobri monitori da mozes uopce cuti ono s cime radis..ja imam studio u Osijeku i koristim Dynaudio BM15a,analajzer skoro i ne palim,tek ponekad da bi se odusevio svojim akg 451b overhead mikrofonima...puno mi je vazniji phase metar posto puno zivog bubnja snimam...zaboravi instrumente ..slusaj ono sto radis i nastoj kod snimanja izabrati pravi majk za istrument koji snimas...kod miksa slusaj paralelno nekakav slican materijal koji je kvalitetno napravljen i ne srami se toga...i veliki to rade..Pozdrav iz Osijeka
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Frekventni dijagram instrumenata | sRce | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 9 | 26-02-2009 03:53 PM |