|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Moram nabaviti taj snimak. Ne mogu da verujem da Comortably Numb, moze biti bolji nego na PULSE. Eeeee, da sam znao na vreme.....preplivao bi Lamans
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
malo su mi waters i gilmoure djelovali hladno ali waters se na comfortably numb vidno uzivio ![]() a i Mason je u jednom momentu (mislim na Wish you were here) nonsalantno bacio slusalice sa glave (profesionalna deformacija: jesu ono bile Senn. HD25? ![]() ma predobro! da su barem izvukli pouku i da se skupe ponovo :o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
ma audioslave smrdi... soundgarden je ZAKON!
Kornel je nma live8-u ocigledno bio previse nadrogiran... Mada s obzirom na to kakvo je vreme doslo i kakve se stvari snimaju, Out of exile je vrlo dobar album.
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
@ mrG
Koliko je DJ-ova bilo na ovom Live8, nesto se ne secam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Bio jedan sa Will Smith-om, ali ni taj nije morao, ako se ja pitam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
evo skinuo sam snimak Floyda
![]() a i pojavili su se vec na torrentu: http://thepiratebay.org/search.php?q=pink+floyd |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
nemoj tako, bio je DJ i sa Snoop Doogy Dog-om, koji me takodje iznenadio potpuno lajv nastupom (crnci koji sviraju i ubijaju, a taj DJ je samo skrecovo po potrebi)... DIDO me smorila, kao i Duran Duran, ne ubose tona, a za PF sam i ja video samo video snimak bez tona (pio pivu u Pub-u), i teo sam da se rasplacme od srece i tuge sto ne mogu cuti
nadam se nekoj tv reprizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
PF, ono, ok...ali misim da nijedan matorski bend nije tolko zadrzao svoj cool kao ova dvojica iz who. svi nesto u sakoima i jedva mrdaju, a ovaj bre u gornjaku i bacaka se okolo...idalje...
Sta fali STINGOVOM izboru pesama? Misim obozavam njegove solo, ali stvarno je smorio sa time vise daj malo PANKA co'ece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Ma meni je Sting No1, ali bih uveo, zivota mi, kaznu od 10 godina teske robije za svako izvodjenje "Every breath you take", a da ne govorim o izmenjenom textu prilagodjenom jeftinoj dnevnoj politici...
Zajebano je kad previse ocekujes, po pravilu se mnogo vise razocaras. Eto, od The Who nisam ocekivao nista, a ispalo je da zvuce bolje nego ikad. Takav ti zivot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
jesu ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pink Floyd, Hipodrom!!! | perun | Razno | 13 | 18-05-2006 01:39 AM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |