|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja sam dao oko 240 eura za njega (vjerojatno zato sto je Nik?a super lik i ?to se poznajemo) i to je sasvim ok cijena...zvijer je u super stanju...jučer sam ga isprobao s bendom (post-metal, doomy mjuza) i sjeo je savr?eno! predivna buka, filter cvili i ruje po basevima i nema tog soft syntha koji to moze bez jos 5 drugih hardverskih masina i enhancera...
?IVJELA ANALOGIJA!!!
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Daj napravi neki patch i na jednom i na drugom pa da uporedimo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() btw, upravo stigoh s probe i polysix je nevjerojatan...gitara nastimana na duboki A i umjesto 5. zice jos jedna debela nastimana na duboki A, a ostalo spusteno za stupanj...bubnjar mlati ko lud, a polysix osjetis u prsima...filter madness! ogroman dodatak nasem zvuku...
"If there's one thing you can say about mankind, there's nothing kind about man..." Last edited by Sleepgolfer; 03-07-2005 at 07:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Illiron, Polysix se krece od losijeg stanja za 200 EUR, pa do, ako je super sredjen (sto je rijetkost) do 350 EUR. Dosta ih ima okolo koji nisu u dobrom stanju, jer im se razlila baterija po elektronici - stara Polysix boljka. mozda ce Niksa srediti jos jednog iduci mjesec. (ima jos cetiri koje treba sloziti u dva dobra). ako bude sto od toga, post-at cu pod "mali oglasi".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Super...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg CX3 | Goran | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 12-03-2004 02:57 PM |