|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Max, nisam bio dovoljno precizan. Mix svakako radis na monitorima ali kad ga masterujem za TV obavezno nivo Tresholda limitera namestam na osnovu toga sto mi izlazi iz TV zvucnika.. Okacim limiter i pri mixu ali sa malim tresholdom i out ostavim na 0dB. Tek u poslednjoj fazi ga rezem na -9dB i pumpam ga Tresholdom ali kao sto sam napisao, to obavezno preko TV zvucnika. E da, i pre Limitera na master tracku, stavim EQ, basove secem uglavnom na 100Hz a visoke na 15Khz.. Manje mi strada snimak..
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako opisati zadatu temu? | VladaB | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 10 | 05-02-2008 02:36 AM |
Jitter - jos malo na tu temu, ovaj put prakticno! | boggy | Tutorijali | 3 | 09-08-2007 11:26 AM |
Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 12:25 PM |
How good do your demos have to be.... i sl. filmići na tu temu | ANITA | Promocija radova | 63 | 17-04-2007 07:52 PM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Razno | 35 | 01-01-1970 01:10 PM |