|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
[quote="SandRob
bdv: neznan kad si ti ima cw, ali ja ti tvrdin da je prije 6-7 godina sam cw bio jaci od kompletnog vst svita. istina je da je nekad bilo problema sa kompaktibilnsti cw-a sa ostalim hardwareom, ali prije kupovine cw-a trebalo se samo malo informirat i nikakih problema. ![]() Ne znam, Sandro, jako cesto se zapitam - GDE JE TU MUZIKA? Cini mi se da se o svemu mnogo vise moram da ucim nego o onome sto je osnova svega, i zbog cega sve ovo radimo. I na kraju, muzikom se bavim preko 20 godina, 13 zivim od nje, a tek od '97 prckam po kojekavim Cubaseovima i nekad kad mi pripadne muka od probanja plug-insa, zajebancije sa zvucnim karticama, optimizacija..... dodje mi da odem na Zlatibor na par meseci i tamo ponesem samo Fender Rhodes (koji nemam ![]() I zbog toga nisam imao snage da se bakcem sa Cw, a nisam imao ni Rumski ![]() Dobra je svaka zvucna koja te ne tera na ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
creamware asb | SandRob | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 12-10-2005 06:01 PM |
Behringer B-5 kondenz. mikrofon -pro et contra | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 23-08-2005 01:42 PM |