|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
?ao narode-evo mog prijatelja i mene ba? zanima koji sint svira one debele stringse u pjesmi streets of philadelphia(bruce springsteen)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
nemam pojma tocno, ali sudeci po tipu zvuka to bi mogao biti neki od polisinteva iz kasnih 70-tih - prije svega OB-X ima takve masne padove , ili Prophet 5 Rev2. mozda Xpander ali on nije toliko masan. Naravno, sasvim je moguce da su vukli nekakav sampling , opet od tih istih sinteva..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
zanimljivo-ja sam najprije nekako pomislio da je to rolandov sint,ali obeheim(ili prophet?).da li netko to?no zna koji je to sint?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Roland?
jedinoo JX-10 odnosno MKS-70 (modul verzija) moze napraviti nesto slicno, ima super padove npr. : MKS70-DblPad+Spectrum ostali Rolandovi polifonici nisu sigurno (JP4/6/8, Juno, MKS80) - imaju previse razlicit karakter i ulglavnom su tanji. ma kladim se da je americki sint ili njegov sample (npr. JD990 sa vintage card-om ili tako nesto.)). nemam sad ovdje snimak, vise nagadjam po sjecanju .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sint farbe? | Rhino | Audio Software | 10 | 17-09-2006 12:00 PM |
Sint kviz | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 13-08-2006 12:21 PM |