|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vidi stvarno, i nitko od nas nije primjetio da sam napisao nintendo ![]() Eh Du?ane, zar ni ti? hihi Ma ?to fali nintendu?Imam doma super comp i odlicno radi ![]() Super mario ima izvrstan routing 6 bitnog zvuka iz igrice ![]() Shooting ducks je fenomenalna igra hehe. C64 NE?U NI GOVORITI..A 128 tek hehe .. Ma jasno je, mislio sam na nuendo ali se valjda omaklo, doma tu i tamo koristim nuendo 2 za manje zahtijevnije stvari, jer ima podr?ku za 192 khza, ?to cubase sx 2 na?alost nema ,kroz skoro vrijeme bi trebao i raditi zvuk za amaterski film frendova na n2, horror naravno ... ![]() Ma neka nuenda a i nintenda ![]() Quote:
Zato i koristim metodu insertiranja softwera na input kanal. Ali samo na jakom gainu se osjeti razlika. Snimanje uz slu?alice upravo zbog toga i ne prakticiram, radije odvrnem monitor. A za ovo drugo.. Ako cilja? na to da se uistinu ne mo?e dobiti prirodan zvuk pu?taju?i clean kroz poja?alo, tu se i sla?emo, jer nema prirodne interakcije, magneta/?ica, u pravilu je i rije? o drugom poja?alu itd itd.....ali ljudi opet sve vi?e koriste ovu tehniku radi fleksibilnosti i ona ima sigurno svojih prednosti u stilovima gdje nema pretjeranog utjecaj feedbacka i gdje se koriste manji driveovi... P.S. Evo sad sam editirao ovaj post jer sam vidio da sam napisao nunedo umjesto nuendo.Stvarno imam problema sa brzim utipkavanjem tog imena , a ?to bi tek bilo da si vidio da pi?e nunedo umjesto nuendo u ovome postu?ajoooj heheh. Ehe vidim ima jo? gitarista ovdje i to dugokosih ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitaristi | SumAnuT | Razno | 10 | 02-11-2006 08:59 PM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |
Pomo? ..pomo?...Pomo | idvi | Computer Hardware | 4 | 02-08-2004 05:56 AM |