|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Vidis Clusterchorde, to sa juhom u samperima sam i ja primetio, ali boga mi i vesto izbegao, ili barem umanjio. Tj., ako sam dobro primetio, ta juha je znatno manja ako instrumentima u sampleru dajes razlicite buseve i razdvajas ih po kanalima na mixeru same kartice. Recimo Cubase project sa sa npr. 16 stereo ASIO kanala od kojih nekoliko njih odvojis za sampler. U samom sampleru kazes da ti kick ide recimo na bus 2(bus 1 po navici uvek ostavljam za send FX), snare na bus 3, cinele na buss 4 itd.
Stvarno se Kontakt bolje ponasa nego kad sve iz njega shipchis na isti bus. Kontakt 2 je u odnosu na ostale SoftSamplere stvarno mnogo lepo odradjen, a i njegovi impulsi uopste nisu za bacanje....
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakav treba da je demo? | tom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 29-08-2009 10:03 AM |
Vintage... i to kakav... | sRce | Pricaonica | 1 | 04-12-2008 07:44 AM |
Kakav koncept !!!! | DaBear | Razno | 11 | 31-01-2008 10:02 AM |
Kakav problem... | "7" | Computer Hardware | 2 | 17-04-2007 10:44 PM |