|
|||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
Mason
|
Quote:
Nije mi zao da spucam kintu u pojacalo, mic, itd., ali ove sprave...hmmm... Sto se POD-a tice, izgleda da je taj Line 6 firma koja te u startu FASCINIRA, a kroz koji dan shvatis da i nije bas sve tako bajno... I POD i Line 6 Variax su lepe sprave i O.K. rade, po meni, ali ni izbliza onako kako te oduseve kad se prvi put sretnes sa njima (barem je samnom tako bilo, a ovo najvise vazi za Variax). Edit by Idekius: Napravio sam poredjenje POD pravu u AD\DA i POD kroz preamp u AD\DA. Hmmm... nije mala razlika... Vec smo pricali o propustanju midi bass-a i bubnja kroz preamp i ocigledno i ovde vazi ista prica... dodavanje harmonika... Moracu ovo da probam jos jednom, ali cini mi se, po ovome sto sam mogao da primetim, da POD, a verovatno i druge procesore verovatno nije lose zviznuti kroz preamp. Isto je bio dobar stos kad sam VST PMI Bosendorfer 290 proterao kroz preamp (dva kanala)... Tako odschljakane trake odmah lakse izadju u mixu, bez preteranog pojacavanja...
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|