|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Svako po svojoj savesti...
Mozda i hrabrosti... Treba imati petlju pa reci ono sto mislis, a ne zabijati glavu u pesak svaki put kad nastane problem. Jednom se moze ispod zadesiti beton, pa ce biti belaja kada se krene instinktivno na dole... Kako god, nemam nameru da ikoga ucim kucnom vaspitanju, ali je sigurno da dok ja radim posao urednika, niko na tom mestu nece smeti da se ponasa nasilnicki prema ostalim clanovima, pogotovu ne prema onima koji bi ga takvog za uzinu mogli "pojesti" i to mi je mnogo bitnije od nekog kvazi-hriscanskog stava da se posle prvog samara okrece i drugi obraz. Svako ima prava da kaze svoje misljenje, cak nemam nista ni protiv off topica (sto konstantno dokazujem) sve dok je atmosfera dobra, ali imam protiv nasilnih ljudi. Eto... |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() nego vidite imam ja jedan predlog ... www.benchmark.co.yu/forum ... ono je najbolji forum koji sam ikada video ... ima pregrsht opcija ... ali se placa .. ajmo svi da damo neke pare i da skupimo pare za takav board ... jer tu se moze namestiti da ne vidish postove nekoga koga ne zhellish a i sam forum je 50 puta bolji od ovoga ...
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Sumanuti,
Da ja ne mislim da u dubini duse nisi dobar decko, ja se ne bih uopste upustao u raspravu sa tobom. Ja nesto mislim da je tebi mnogo fino da "ostris rogove" u ovakvim raspravama i da ti to imponuje, ali mislim da je vreme da se okanemo corava posla i resavamo stvari na pravi nacin. Niti si ti Dalai Lama niti majka mudrosti da delis takve savete tipa "treba hrabrosti, ali i mudrosti", niti Martin Luter King, borac za ljudska prava... Ja sam takve fraze slusao milion puta i nijednom nije postigla nista, osim sto je produbila raspravu. Dakle, stay tuned, desice se neke promene i svi cete biti obavesteni i bicete njihovi svedoci. Naravno, ako postoji neki bolji forum, oseti se i ti i bilo ko drugi slobodan da tamo uzmes ucesca, ja cu podrzati tvoju (vasu) inicijativu u potpunosti. |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
necu na drugi forum hvala na ponudi
![]() nestrpljivo ocekujemo promene ... samo kad smo vec kod mudrosti pazite se ... jer svaka promena je promena na gore ![]() ![]()
#25 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|