Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-05-2005, 09:26 AM   #11
duck
Junior Member

duck's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Ja imam POD-a
Cesto radim sa POD XT Live. Po meni, odlicna sprava. Ovo je vala prvi put da se napalim na distorzije iz procesora. PO tom pitanju sam uvek bio za analogne varijante tipa DOD, BOSS i sl.

Ko se lozi na gitare npr. tipa Green Day, HIM i sl. uz malo petljanja i podesavanja POD-a to priblizno moze da postigne.

Prvo sam POD-a probao sa Line 6 gitarom koja je stvarno impresivna sa onim emulacijama, ali nama je ipak vise odgovarao Charvel. Do duse to je bolji primerak Charvela (kraj osamdesetih, pocetak devedesetih, made in USA).

Pored POD-a, cesto koristim i matorog Rockman-a. Onaj model kao 2xrack. Matora sprava, ali dobro radi, jedino sto mu je zvuk isuvise prepoznatljiv.

Tu je i mali Marshall MG15cd i njega ozvucavam, zavisno od potrebe, sa SM57, ili MD421....

Elem, da se vratim na kratko na POD-a. Barem ovaj XT Live, na kome imam prilike da radim, je za mene stvarno impresivan procesor.
Izvini, moram da te pitam za mozda nebitan detalj, ali da li mozes da se setis modela Charvela?

I da li ti gitara snimljena PODom zvuchi nekako daleko u mixu? I meni ovo pitanje chudno zvuchi

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules