U vezi Sonara . Moguce je da se prvede i izda , u zavisnosti od interesovanja . Receno mi je da su o tome razmisljali i da po njihovim/njegovim saznanjima postoje samo dve knjige do sad napisane o Sonaru ( ?! ) .
Predpostavljam da bi oni mogli izadati knjigu koja bi se eventualno napisala na rumskom , opet u koliko bi uspeli pronaci minimalan interes . Okvirna cena izdatih knjiga bi bila oko 1100 - 1200 din./kom. uz proviziju od 10 % . Tako da bi sposobni prodavci mogli i zaraditi . Ako bi sve to fukcionisalo solidno mogli bi s vremena na vreme dobijati odstampanu i aktuelnu literaturu po svom izboru . Ovo je veoma vazno jer je sve do sad izdato vec pomalo i zastarelo ( mada moze odlicno da posluzi : preporucujem sva njihova izdanja . Ja imam ukupno 7 knjiga , samo dve nisam platio , foto - kopije su , nisam imao para za original ) .
Sve predloge sta bi ste voleli da imate prevedeno i ( luksuzno ) odstampano mozete postovati ovde ili na
milosjeftic@yahoo.com
Bilo bi stampano latinicom na srpskom - najprakticnije resenje .
Kada se/ako se dogovorimo mi ovde na forumu ili na nekom drugom forumu ( u dogledno vreme , ali bilo bi vrlo pozeljno po nas , sto pre ) sta bi hteli , pricacu sa izdavacem ponovo , ovaj put sasvim konkretno . Svi zainteresovani za prodaju knjige mogu me kontaktirati na
milosjeftic@yahoo.com bez obzira sta su do sad pisali o meni .
Shady , imas li neki konkretan predlog ?