Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 16-05-2005, 01:49 AM   #11
Anonymous
Junior Member

Draga ANITA, ti si potpuno pogresno shvatila sve ovo, jer niti sam ja problematicna osoba niti nesto eksplicitno trazim kavgu sa tobom. Sve sto si napisala u objasnjenju Mogliju u vezi sa raspletom situacije nije bas islo tim tokom ali nemam vise volje pricati istinu koju neko brise jer mu ne odgovara. Navescu samo dva najbitnaija momenta.
Nisam napisao nikakvu nepristojnu poruku u vezi sa hranom koju ti jedes vec samo napravio vic na osnovu slike koju si postavila a koju si, posto si kasnije i sama primetila da ona i nije bas reprezentativna, izbrisala sa svog posta. Sto je najbitnije ja pri ovome nisam upotrebio nijednu ruznu rec pa cak nisam sastavio ni je i be . Doslovno sam ispod citirane slike napisao sledece:
Quote:
Originally Posted by tonalino
Ruku na srce ...na sta vas ovo podseca
I nista ama bas nista vise nije bilo napisano u istom postu I da se ne zaboravi ovo se dogadjalo sve u "OFF" sobi ili "Kanti" ili vec... nije ni vazno kako je zovemo jer nam je svima jasno o cemu se tamo sve pise.
Svi moji kasniji postovi koje si ti revnosno brisala su sadrzavali samo pitanje: Zasto je prvi post izbrisan, opet bez ikakvog vredjanja tvoje licnosti, jedino ako vredjanjem ne smatras moju konstataciju da bi ostali admini trebalo ipak da razmisle o ovome sta se upravo dogadja i da si ti ulogu admina shvatila preozbiljno a sto ti nikako ne daje za pravo da brises postove kako ti je cef ili mozda kada sam napisao da tvoji postupci nisu bas demokratski na sta si ti odgovorila da je bas zbog demokratije na ovom forumu obavezna hijerarhija. Grdno se varas, demokratija je pre svega tolerancija a hijerarhija u njoj je samo nuzno zlo a ne prioritet.
Ne zaboravi da postoje i ljudi koji ni zbog kakve hijerarhije nece odstupiti od svog demokratskog prava da kazu sta misle Predugo zivim u demokratiji da bi me ti promenila.

Druga neistina se odnosi na tvrdnju:
Quote:
Originally Posted by ANITA
Nastavljao je sa istom pricom zapocetom prije dva mjeseca kad me na isti nacin stavljao pod upitnik kako sam besmislena i neinteligentna osoba
Molim te nadji na forumu gde sam ja napisao da si besmislena i neinteligentna i citiraj me To nije moj nacin ophodjenja i to ja nikada nisam mogao napisati a pogotovu ne jednoj dami

Uzdrzavam se daljih komentara jer sve postaje stvarno besmisleno a pomalo i zamorno pogotovo za ljude koji nisu u toku svega ovoga
Anonymous is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules