|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Uhhhhhhhh, brate........hmmmmmmmmmmm
![]() Ja bih licno samo volio kada bi se to "procjenjivanje" ko je zasluzio BAN a ko NE, sprovodilo na PRAVEDNOJ i REALNOJ OSNOVI a ne KO je KOME simpatican a ko NIJE jer ce se,u protivnom, ljudi ustrucavati konstruktivnog komentara i postati pasivni posjetioci ovog foruma!(kao ja u zadnje vrijeme). *ebi ga, mislim da bi trebalo stvoriti SIROKU prijateljsku atmosferu a ne da se vrti stalno 20-tak ljudi. Ja sam milion puta htio da se ukljucim u neku konstruktivnu raspravu a onda kontam neko "vazan" ce se naci pogodjenim mozda drugacijim misljenjem pa bolje da sutim inace PENDREK! Vjerujem da nisam jedini i da ima jos ljudi koji djele moje misljenje! Sto se mene tice ja sam za opravdanu toleranciju vise nego za PENDREK ZAKON; odmah CRVENI KARTON itd,itd. Izvinjavam se ako sam ne namjerno nekog iritiro! Valjda nece biti odmah CRVENI KARTON,nadam se! ![]() Malo opustenosti nije na odmet, Nervoze imamo svi u realnom zivotu i previse,zato bjezimo OVDE kao neko nastavno utociste! Pozdrav! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |
Na sta da obratim paznju ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-11-2006 02:30 AM |