Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-05-2005, 10:20 PM   #18
idekius
Mason

idekius's Avatar

Ne razumem ulogu mixera, izuzev ako nije neki SMRT mixer...

3216 i 01v su lepe spravice, ali cemu? Ako ces da snimas zive svirke, onda O.K., ma da i tu ima boljeg izbora, npr. alesis adat hd 24.

Jeste da mixer vizuelno "ostavlja utisak", ali mislim da ima kud i kamo precih stvari...

Kad smo vec kod mixera... Jel' pogledao neko onaj TL Audio M4? http://www.dolphinmusic.co.uk/page/s...0/category_id/ Cini mi se da je lepa sprava, samo sto mu je cena 4000 funti za 16-kanalnu varijantu. 24 kanalna je skuplja... Cisto se palim...

Mogli, u tvom slucaju:
-Sto jaci comp
-Sto bolji preamp ili chanal strip (pozeljno sa digitalnim izlazom), a ako zelis jos ludju spravu, mozes da bacis kintu i na neki dobar AD\DA
-Sto bolji mic
-UAD-1
-Eventualno TC Powercore
-Kontroler

Ako razmisljas izmedju UAD-a i jevtinijeg digitalnog mixera, neznam... ja sam pre za UAD

Naravno, ne shvataj me ozbiljno... Naveo sam samo kako ja razmisljam...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules