|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Ako ni?ta drugo dosta toga ?to si ovde sada naveo u postu sam i ja rekao, na primer limitovanje grupa i odre?enih instrumenata. A druga stvar, svi koji se bave muzikom ako su ?irih interesovanja, nau?e jo? neke stvari. Ja li?no nisam ni i?ao dalje od toga da budem snimatelj u par navrata, ali mi to kao ni mastering nije u?a specijalnost. Sa druge strane pro?itao sam veliki broj knjiga i ?lanaka pa i na tu temu, prisustvovao masterinzima, snimanjima, miksovanjima u velikom broju, i poznajem odre?eni broj ljudi koji se profesionalno bave tom stranom posla. Zna?i pri?am iz tog ugla, kao ?to rekoh, mojih 50 centa. Uostalom jo? jednom, ne slu?aj mene, prvi bi Max mogao da se postavi kao neki autoritet, a ne ja, a drugo jo? jednom, ne slu?aj mene, proveri sam. ![]() Quote:
U svakom slu?aju, ako ti uspeva? da dobije? dobar rezultat, i misli? da te ne la?e dok miksa? i uop?te bira? boje kompresor i EQ na izlazu, pa pitchi onda tako, na kraju krajeva, rezultat je ono ?to se ra?una ![]() U svakom slu?aju nadam se da se kapiramo da nemam nikakvu ?elju da se raspravljam dokazuju?i da dam ja u pravu a ti nisi, ja znam nekoliko gitarista koji su sjajni svira?i, a sve rade jako nepravilno. Ja priznajem da je to mogu?e i svaka im ?ast, ja jesam fasciniran, ali ako me neko pita ja ?u i dalje re?i da je to nepravilno i ne?u nekom svom u?eniku re?i da svira tako, jer zaista, za 95% ljudi je tako mnogo te?e. Nekako ista stvar i za ovu pri?u o "instant Masteringu" ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soft Kompresor i eq | Tazman | Audio Software | 10 | 20-04-2006 12:39 PM |