Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-04-2005, 05:14 AM   #1
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default MTV Adria (Balkan)

Izgleda na pomolu televizija koja ima za cilj da u svojoj budalastini i kichu nadmasi TV Pink. Naravno, to se da ocekivati... Nije zapadnjacima bas do toga da nekoga muzicki obrazuju... nemaju ljudi ni vremena ni para za to... Znaju kakvo je podnevlje i od cega ce najlakse zaraditi...

Text sam nagazio na www.index.hr :

-SLOVENSKI poduzetnik Juraj Schollmayer, direktor MTV Adrie, regionalnog programa kojeg su mediji ve? prozvali "balkanskim MTV-jem", najavio je kako novi TV kanal ne?e vrtiti spotove srpske turbo-folk pjeva?ice Cece.

Schollmayer, koji se nalazi u Zagrebu gdje bi uskoro trebala po?eti audicija za voditelje "balkanskog MTV-a", kazao je u razgovoru za Jutarnji list kako ?e u projekt MTV Adria biti ulo?ena dva milijuna eura, te dodao da ga je u realizaciji projekta vodila ideja da je na podru?ju biv?e Jugoslavije jedini faktor homogenizacije jo? uvijek glazba.

"Pa jedna od ideja i jest bila da se program zove MTV Balkan, pa smo ipak do?li do MTV Adria. Nije nas vodila logika neke ideologije, nego zajedni?kog, sli?nog jezika. Mi kre?emo s vi?ejezi?nim programom za Sloveniju, Hrvatsku, SiCG te Makedoniju." - kazao je Schollmayer.

MTV Adria ciljat ?e na urbanu publiku u rasponu od 15-35 godina, a projekt bi trebao za?ivjeti do 1. rujna, kad MTV Adria ulazi u kabelski sustav MTV Europe.

"Dosta dobro poznajem produkciju urbane glazbe na ovim podru?jima i tu nikad nije bila problem kvaliteta, nego pomanjkanje marketin?ke platforme na kojoj bi se to moglo prezentirati. Nadam se da ?e MTV Adria to promijeniti" - kazao je direktor MTV Adrie.

"Sasvim sigurno ne?emo vrtjeti Cecu, no ho?emo Severinu, kada i ako bude imala zanimljiv videobroj. Malo ?e??i sadr?aji svoje ?e termine na?i u ve?ernjim i no?nim sastima, a preko dama ?emo pu?tati dobar doma?i i svjetski pop - od Leta 3, Ede Maajke i Gibonnija do slovenske Siddarthe." - zaklju?io je Schollmayer.
Old 01-05-2005, 10:51 AM   #2
SickBoy
Junior Member

SickBoy's Avatar

Default Re: MTV Adria (Balkan)

Quote:
Originally Posted by idekius
Malo ?e??i sadr?aji svoje ?e termine na?i u ve?ernjim i no?nim sastima
Hm...?ivi bili pa vidili. Nekako sam skepti?an oko ovoga...
SickBoy is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 09:02 PM   #3
bezsmisla
Member

bezsmisla's Avatar

mozda to bude i dobro samo ne bih bas pravio onaj odabir : bez cece a severina je cool...ako radis posao radi ga kako treba ili nemoj da ga radis,a to znaci - ni jedna ni druga
bezsmisla is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 10:35 PM   #4
cevap
Member

cevap's Avatar

A sta to fali severini? Bash je dobro odigrala onu glavnu ulogu u filmu!
Old 02-05-2005, 10:50 PM   #5
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

U kom filmu?
Ja ne slusam bas tu vrstu muzike, ali sam video jedan njen nastup na TV-u, pred spavanje. E sad, ne znam kako se zove pesma, ali sam vrteo kanale i zastao na Pinku, gde sam cuo neki zvuk na koji nisam bas navikao i pomislih "mozda su poceli i sa stranom muzikom?". Odlicna svirka, cak i pevanje i tek onda, kad je dosao blizi kadar, vidim Severina?!?! Odlicno, nema sta.
Oggy is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2005, 12:04 AM   #6
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
U kom filmu?
Ja ne slusam bas tu vrstu muzike, ali sam video jedan njen nastup na TV-u, pred spavanje. E sad, ne znam kako se zove pesma, ali sam vrteo kanale i zastao na Pinku, gde sam cuo neki zvuk na koji nisam bas navikao i pomislih "mozda su poceli i sa stranom muzikom?". Odlicna svirka, cak i pevanje i tek onda, kad je dosao blizi kadar, vidim Severina?!?! Odlicno, nema sta.
gledao sam i ja jedan film sa njom u glavnoj ulozi....na nekoj jahti...tocnije u nekoj jahti....jos tocnije u spavacoj sobi neke jahte
zvincic is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2005, 01:46 AM   #7
bezsmisla
Member

bezsmisla's Avatar

E tu je odlichno "propevala" ...
bezsmisla is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2005, 06:12 AM   #8
idekius
Mason

idekius's Avatar

Narocito je primetljivo profesionallno drzanje mikrofona
Old 03-05-2005, 03:23 PM   #9
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Koncepcija MTV Adrije je 80% strane muzike i 20% domace, gde u tih 20% upadaju sve bivse SFRJ republike... tako da je slaba vajda od toga... ili ipak nije... radije bih da klinke od 14godina slusaju Beyoncee nego Cecu ili Severinu... al od prosperiteta domace produkcije, nema nista, barem ne na taj nacin.... Akcenat ce biti na hrvatskom pop-u i zabavnoj muzici i srodnim pravcima (posto je hrvatski pop postao i srpski zanr)... jedino ce iznenadjenje biti ako zaista puste Let3 koji sada zavrsava album sa radnim nazivom "bombardiranje Beograda i Cacka", sa veoma kontroverznim sadrzajem - cuo sam mixeve... ovo za 80/20% je proverena informacija od direktora jedne domace televizije..
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2005, 04:27 PM   #10
akowalee
Member

Quote:
Originally Posted by idekius
Narocito je primetljivo profesionallno drzanje mikrofona
Deeeejaneeee

jooooshh
akowalee is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules