|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
slusao sam mp3 demo za ovaj plug-in,i zvuci odlicno,da li je neko od vas koji imate powercore probao tubifex,i kakav je u odnosu na native? (g.rig,amplitube i sl.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Svi su oni dobri,a ukusi su razliciti... Meni je trenutno najzanimljiviji Nigel sa UAD-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
ja tubifex koristim za ribice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Hehehe i ja isto, onaj susheni u kockicama ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
ja cesto koristi tubifex ali i nigel od uad-a, a dok snimam koristim pulsarov bluesman.
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja ga koristim duze vrijeme i drzim da je jako autentican.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Odlican je!
Nemam Powercore, ali imam UAD-1, pa mogu neku paralelu da povucem, obzirom da sam dosta puta cuo TC na delu. Ja volim tvrdji zvuk, jake gitare, pomalo industrial. Moj Nigel nije za te stvari. On radi odlicne gitare, za sve pravce, osim za metal. Ipak, smesno je i porediti Nigel i...recimo Guitar Rig, ili Amplitube. GR je procesiran, Amplitube siroviji, dok je Nigel pravi odgovor. Dao bih mu 8/10 jer nije, ipak, najsrecnije resenje za industrial. Guitar Rig 5/10 Amplitube 6/10 TC powercore upravo jeste, iako je "tanji i hladniji" od Uadovog Nigela. Na primer, Rammstein su fanovi TC opreme, i cesto koriste tubifex. Nacices da je tubifex algoritmovska simulacija Voxa '60 godina, ali u praksi, mnogo je savremeniji i jaci u zvuku. Njemu 9/10. Stvar je ukusa izmedju PoCo i Uad..... ali, svako ko ih je probao, tvrdim, zaboravio je na Guitar Rig i Amplitube..... videcemo kako ce se ponasati IK u verziji 2. Jos jedna stvar, ja nisam gitarista..... sviram klavir i gitaru u zivotu nisam drzao u ruci :oops: .... ali, za saradnju biram "debele i masne metal gitariste" ![]() Poz
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
nigel-a nisam cuo,ali mozda je i bolje,onda bi se verovatno primio (kao na tubifex) pa bi mozda i kupio project-PAK
![]() amplitube2 je odlozen za avgust (najranije) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |