|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Vec sam ti rekao da je pjesma odlicna. Melodiju i rijeci sam zapamtio vec nakon par slusanja a nisam neko svepamtilo, zaista lako ulazi u uho. U aranzmanu si se filigranski potrudio, lijepo odsvirano i puno detalja.
Ono sto mi se ne svidja je pod 1. i dalje bubanj. Odabir kicka i snara. Po meni bi tu trebalo nesto malo zesce. Npr snare, odabrao bih neki na tragu onoga staroga, samo konkretniji, 'festivalski' sa reverbom. Rim shot mi se ne svidja, mozda zato sto me podsjeca na rolandov iz g1000. Glas i dalje djeluje presuho. Svaki instrument u aranzmanu se cini na mjestu, ali su nekako previse ravnopravni. Solo gitara u sredini djeluje povuceno. Od zvukova mi se ne svidja clean gitara, ona sto razlaze akorde, preprstavo i 'hotelski' odsvirano. Da se pitam, mutirao bih joj cijeli kanal, ima u aranzmanu dovoljno instrumenata i bez nje. Prateci vokali su odradjeni malo starinski, ali kad bi ostatak zvucao malo 'modernije' to bi bilo interesantno. Sto se tice masteringa o tome nemam pojma, samo na liniji cujem da sve zvuci puno bolje u odnosu na staru verziju. Da sam Hari Mata Hari, pitao bih Shady posto pjesma, ostavio u aranzmanu vecinu tvojih nota, pocekicio bubanj, stavio safta na glas i imao lijepu ljubavnu pjesmu.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|