Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 16-04-2005, 05:11 AM   #7
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

ovisi gdje postavis granicu budgeta. CraneSong je tocno triput skupji od Rosette 200. Opet, imas i konvertera koji su duplo skuplji od HEDD-a (kao Prism itd). a iskreno sumnjam da je itko od nas ovdje radio sa ili probao bilo sto bolje od eventualno nekog Apogee-a, pa premo tome to je kao da komentiramo neki Lamborghini. Jesi ti radio s HEDD-om ?

ali ok, kad smo vec kod CraneSonga, ono sto se konkretno zna od usera vani je da na HEDD-u DA konverter nije bas blistav . svi kazu da su i Benchmark DAC, i Mini-DAC , a pogotovo DA na Rosetii 200 neuporedivo bolji. Moj prijatelj u Norveskoj ima mastering studio sa HEDDom , ali koristi Benchmark za izlaz, rekao mi je istu stvar.

Uzevsi u obzir da se svi slazu da je Rosetta200 najbolji konverter koji je Apogee ikad napravio, i odnos njegove cijene i performansi , uglavnom se preporuca kao najisplativiji high-end konverter trenutno. ja ga nisam probao, ali da radim samo s dva kanala mislim da bih ga kupio odmah, ovako se moram zadovoljiti s fireface-om, jer mi treba vise i/o.

clusterchord is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules