Veruj mi da ja uopste nisam ni pokusao da snimam na 96 i 192. Ne da me ne zanima, nego se ne zna! U uslovima exploatacije kakvi su nasi, zaista, ali ZAISTA, nema veze da li je na 44 ili 192. Voleo bih da vidim kompjuter koji ce da voza 40-ak kanala sa sve efektima na 192, pa cak i na 96. Par puta sam slucajno snimio neke trake na 48, ali su to bili projekti koji su preneseni kod mene, pa nisam ni obratio paznju na sampling rate. Meni je bitno da na 44 zvuci dobro i ako je tako, ja ne postavljam vise pitanja (za te pare). DSP nije bas tako los kao sto kazes, ali nije bas ni tako dobar kako bih ja voleo, pa ga stoga koristim jedino za blagi reverb na slusanju kada neko izrazi zelju da ga "bacim u baru" dok snima pevanje, inace ne. Ja nisam od onih koji su strastveni kompjuterasi i na sve to gledam kao na "nuzno zlo" (ali jaaako korisno), pa se stoga moje impresije odnose samo na vitalne delove tj. one koji su sustinski i omogucavaju da se nesto snimi kvalitetno i da mi ne odmaze puno kad pocnem da mixam. Starim...