Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-04-2005, 06:50 PM   #16
djole970
Member

djole970's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
dushane, ali ne kupujes ti samo hardware! u cijenu uadovog paketa je uracunat software. usporedi cijenu uad paketa sa cijenom jednog ekvivalentnog native waves paketa, pa ces vidit da si hardware dobi za sitnu lovu, ako ne i besplatno.
Apsolutno se slazem sa tobom Sandro. Kod nas se racuna samo hardver a softver izgleda nema neku vrednost? Moram da priznam i ja sam do skoro tako razmisljao ali kad pomislis koliko vremena treba uloziti da bi se dobio kvalitetan program ili plugin onda realno to nije nimalo skupo. I to treba platiti. Svako zasluzuje da bude placen za svoj rad pa i programeri naravno. Samo da me neko ne shvati pogresno ovo nije kritika i potpuno razumem nase ljude zasto tako razmisljaju. Kad imas para lako je praviti se pametan i deliti "savete" drugima. Ali ipak i pored svega ako neko zaradjuje na tom softveru onda bi i bilo fer da ga plati. Ne mislim na Uad pluginove vec na Cubase, Logic i ostalo ...
djole970 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules