|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Bio sam u jednom dosta poznatom studiju i vidio da oni rade potpuno drugim "sistemom" nego ja.
Napr.semplove sa plugin instrumenata renderiraju u wave,neobra?ene te ih onda obra?uju(comp.EQ rev itd). To isto rade i sa drumom. Snare: jedna traka wave, kik druga itd..!?Tako redom do 50-60 kanala(i vi?e) Na to sve opet vocali i tako svaka traka posebno obra?uje i onda sve skupa renderira u MIX 24bit wave i u Wave labu masterira te kona?no render wav 16bit . Ja radim potpuno druga?ije meni su drumovi u Battery-ju koje mogu i po kanalima odrediti ali ih obradjujem u Batery(osim halla kojeg on i nema)..! I tako dalje Kontakt , Hipersonic, Absynth,B4...i to sve onda skupa sa vocalima renderiram u wave.Ostali postupak je sli?an kao i oni. Dali u kona?nici ispadne isto ili je tu neka igra.Kako Vi radite kojim postupkom..!??Meni se ?ini kompliciran njihov sistem. Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pjevanje/tehnika | analog | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 18-01-2008 10:21 PM |
Koja mixeta???? | jammer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-03-2007 05:42 PM |
MS Tehnika i mastering | Mogli | Zoran Vračević - Vrač | 19 | 14-09-2006 04:02 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |
Mikrofoni::: napredna tehnika snimanja gitare | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 23-06-2003 10:44 PM |