|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je glupo uopste donositi zakljucke .......bitno je da mozemo da koristimo te stvari ....... ravarbi ....... jos uvek ne ..... ali polako ide sve na bolje
Kompresori .....jos uvek ne ..... ali su dosli do kvaliteta srednje klase ...... pre par meseci sam radio sa hardware skim kompresorima srednje klase ..... i vratio se na UAD a ..... mozda malo i zato sto sam dosta naucio tu kartu , pa zanm sta hocu i mogu ..... pa ide bolje Eq ......isto tako srednja klasa ........ imao sam skoro iskustvo sa toliko hvaljenim Eq sa Avalona 737 ...... nije mi se dopao ...... ne znam zasto ..... mada je to jako subjektivno .... sa druge strane Massive Passive stvarno radi super ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK Multimedia Classic Studio Reverb - Hi End | den | Audio Software | 6 | 02-09-2009 01:12 PM |