|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Cao svima
![]() Nov sam na forumu, sviram klavijature i imam jedno pitanje... Imam KORGa 01w/fd kojem dirke postaju "lepljive" pa me zanima da li neko zna neki dobar servis gde bih mogao da odnesem klavijaturu da se to popravi. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Qme, pa sto prosipas coca-colu na svirci....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam je imao prije 9 godina.
Sam je rastavi, nije neki bauk. Odvoji posebno klavijaturu, izvadi sve tipke van - operi ih u "?arliju" pomij?anom sa mlakom vodom, ostavi da se osu?e, vrati u ku?i?te klavijature i sve lijepo montiraj. I sve ?e raditi kao da je do?lo iz tvornice. Servis ti je u ovom slu?aju suvi?an - tj. ostat ?e ti 100 eura za provod.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ina?e tipke su jako jednostavne, imaju samo jednu oprugu preko cijelog tijela tipke koja ima to?no mjesto gdje se uglavi - nemo?e? proma?iti instalaciju-deinstalaciju tj. monta?u.
Ako i slomi? ne?to tipke se daju nabaviti po simboli?noj cijeni - toga materijala ima dosta. Ina?e tipke su iste kao kod M1. Ako se boji? da ne?e? znati sklopiti klavijaturu ponovo, namjesti kameru i snimaj svoj rad to ti je najjednostavnije i najbolje (da ne bi imao vi?ka ?arafa !!!) Svi kablovi na glavnoj plo?i imaju svoje konektore tako da nemo?e? omanuti. Ajde ?ovje?e bar probaj i ?tedi svoju lovu !
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ok, hvala, probacu da je sam otvorim. Objasni mi samo korguser2001
sta je "carli" molim te. Voleo bih i da malo zadenflujem dirke, suvishe mi klepecu. Kako to da sredim? Fipke jes' ti FIPA koji svira qrcu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
carli ti je deterdzent za sudje.
![]() ![]() naravno da sviram qrcu,... imas neku tezgu za mene? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
kad ga ve? ima? otvorenog o?isti i kontaktne gumice alkoholom isto tako i el. plo?icu kojom se dodiruju kontaktne gumice po?isti alkoholom... nemoj nasaftat...sa ?tapi?em za uho pa pomalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
par pitanja za hi-end servis | dr.Ru | Razno | 2 | 11-11-2005 01:33 PM |
Servis za klavijature | Milivoj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 26-09-2005 02:14 AM |