|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Gitarista u mom bendu je svirao do sada na vamp, mislim 1. Iako mu je zvuk manje vise ok, meni je nekako drcalo i u visokim i u dubokim. Isao je s njim direktno u power mixer, na kome se nije puno moglo pomoci. Svira on solidno, ali nema bas puno pojma oko podesavanja.
Na zadnjoj svirci je koristio za probu jedan vox, mislim da je taj tonelab-se sa lampom. Ugodno sam se iznenadio zvukom. U svirci sa ostalim instrumentima super se stopi. Sad da li je to do samog procesora, ili je neko to prethodno fino nastimao, ne znam. Rekao sam mu da ga kupi, jedino pod uvjetom da nista na njemu ne dira. Vjerujem da je moj prika u stanju i od najskupljeg procesora za mjesec dana napraviti zvuk od boss me-5, a i to treba znat. ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Cao,ja imam v-amp2,pazi, ako ocekujes nekakvo ludilo za 120-tak evrica,onda zaboravi,ali za te pare stvarno ne mozes da kupis nesto kvalitetnije,meni vec godinu dana radi posao sasvim solidno,naravno uskoro kad nabavim pare za tonelab-a,prodacu ga,ali za ove pare se neces zeznuti sigurno,na kraju,zaboga pa mobilni telefon za te pare je solidan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|