Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-03-2005, 02:30 AM   #14
tillco
Member

tillco's Avatar

Preslusao /doduse s' mesec dana zakasnjenja/!
Ja inace, u biti, ne volim ikoga da kritikujem... Jednostavno cu ispricati sta sam cuo u ovoj pesmi i iznecu po koju zamerku i hvalu a sve u dobroj nameri.
Generalno mi se zaista jako svidja. Rekao si da je aranzman malo prenatrpan? Ne bih rekao: odmereno, dovoljno dinamicno, tecno i neopterecujuce...Forma je takodje prirodna i prilicno efektna. Pohvala.
Bubanj bi trebalo malo procesljati: noga je tupa, ceo set je nekako bledunjav
a mogao bi veoma lako poneti pesmu u next level...U akciji postoji rupa od par taktova negde u trecoj cetvrtini...Umetanjem novog ili citiranjem nekog od postojecih motiva ces to veoma lako popuniti...ti si to lepo primetio i uveo akusticnu gitaru na dobar nacin /ali ces je morati ponovo usnimiti jer je, da prostis, neprijatno rastimovana/ ali ona svojim tembrom dosta odudara od okoline. Resenje je, po meni, u boljem panu i sasvim diskretnom reverbu - tako ce se povuci malo unazad...Klavir je veoma lepo provucen, jako mi se dopada, bas je onakav kakav treba da bude...E, sad...u onom delu pesme gde si uveo akusticnu gitaru - klavir je
suvisan! Tu je problem i rupa koju pominjem: resi to uvodjenjem neceg treceg...hiljadu je nacina.
Glasovi su odlicni...i /ukoliko bas ne cepidlacis/ snimanje na boljem mikrofonu je cisto gubljenje vremena /eventualno cura ponovo, mada to mozes resiti u miksu/...
Jedna od boljih stvari postovanih ovde...
tillco is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules