|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Preslusao /doduse s' mesec dana zakasnjenja/!
Ja inace, u biti, ne volim ikoga da kritikujem... Jednostavno cu ispricati sta sam cuo u ovoj pesmi i iznecu po koju zamerku i hvalu a sve u dobroj nameri. Generalno mi se zaista jako svidja. Rekao si da je aranzman malo prenatrpan? Ne bih rekao: odmereno, dovoljno dinamicno, tecno i neopterecujuce...Forma je takodje prirodna i prilicno efektna. Pohvala. Bubanj bi trebalo malo procesljati: noga je tupa, ceo set je nekako bledunjav a mogao bi veoma lako poneti pesmu u next level...U akciji postoji rupa od par taktova negde u trecoj cetvrtini...Umetanjem novog ili citiranjem nekog od postojecih motiva ces to veoma lako popuniti...ti si to lepo primetio i uveo akusticnu gitaru na dobar nacin /ali ces je morati ponovo usnimiti jer je, da prostis, neprijatno rastimovana/ ali ona svojim tembrom dosta odudara od okoline. Resenje je, po meni, u boljem panu i sasvim diskretnom reverbu - tako ce se povuci malo unazad...Klavir je veoma lepo provucen, jako mi se dopada, bas je onakav kakav treba da bude...E, sad...u onom delu pesme gde si uveo akusticnu gitaru - klavir je suvisan! Tu je problem i rupa koju pominjem: resi to uvodjenjem neceg treceg...hiljadu je nacina. Glasovi su odlicni...i /ukoliko bas ne cepidlacis/ snimanje na boljem mikrofonu je cisto gubljenje vremena /eventualno cura ponovo, mada to mozes resiti u miksu/... Jedna od boljih stvari postovanih ovde... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-He Bazille sneak preview | lesha | Audio Software | 1 | 13-08-2009 02:03 PM |
Preview snimke - konstruktivne komentare trazim | Koshpa | Promocija radova | 10 | 09-10-2007 01:16 PM |
Specijalno - novi lakrdijashi kratak preview | kVu | Promocija radova | 20 | 16-06-2006 09:01 AM |
-=FL Studio 6 preview=- | ProkDu | Audio Software | 2 | 09-08-2005 08:22 PM |