|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Neces imati problema zato sto je u drugom studiju Genelec ..... ako zvuci dobro i na jednom i na drugom ..... onda ste sigurno dobri ...... ipak su i jedan i drugi negde svetski standard .....
dakle bez brige ........ pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
dynaudio 2/8 + nad-ovo pojačalo u audio artu i ja blejim ko tele jeb... blejim i ni sam ne mogu da vjerujem kako to prokleto dobro zvuči-naspram msp5 je ovo svemir! ta kombinacija dođe oko 7500 kn a kome nije dosta basa uzme 2/10 i guta bas na veliko....je da je to hi-fi kombinacija,ali pere ba? dere!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
....Josh jedan glas definitivno za Dynaudio...chak je stara kult pricha da u stvari pasivni Dynaudio monitori su vishe "pro" nego aktivni, jer navodno, dynaudio nije bash neshto mnogo dobar sa ugradnjom pojachala...btw...chekirao sam bm5 p jednom...no ne dovoljno dugo pa se ne usudjujem nishta rechi, ali svakako bih ih menjao umesto Alesis
![]() ...Anita....snimao sam bubanj, pre jedno dve godine u shishmishu...U stvari je samo jedna soba za snimanje bubnja a dve rezhije okolo...Svakako bih izabrao plavu rezhiju, automatski chesh biti tretirana mnogo ozbiljnije(bastard/buisniss trick)...he he+ dobri pre ampovi+ iskusniji producent(gazda)...ps....vidim da su maknuli konzolu sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Gde nadjoste samo ovu temu i to pocetak 2005-te godine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
zar ne vidi? da je 4.30 ujutro!
![]() ma pio sam neku čudnu spr?enu kavu iz getroa i sjeb... mi mozak pa jo? slabije funkcionira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jes' vala....sad ce svi da znaju da sam imao Alesise
![]()
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
A ko nije .. ja se secam perioda ..2003-04 .. kada su se oni masovno kupovali .. i one price. . to su odlicni monitori,na njima se sve cuje .. pa onda koliko je A bolji od P i slicne zajebancije . haha .. secam se kako si ih hvalio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
hehe, jos jedan od bivsih vlasnika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |
Dynaudio BM5 | Zid | Monitoring | 9 | 17-12-2004 09:30 AM |