|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
salu na stranu al realno gledano nikad ZOOM nece biti toliko masan koliko je moj sporet masan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Aj zivi bili pa videli, al mislim da je opet neko njesra od plugina.
![]() p.s. za mene zoom & other sheet's nisu procesori ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
mo?e li mi netko pomo?i glede spajanja gitare na komp? ja sam ?ibnuo ravno u line-in, ali kad dignem program, on uop?e ne prepoznaje mogu?e ulaze. zvuk ipak izlazi van na zvu?nike, ali bo?sa?uvaj da signal prvo pro?e kroz rig pa onda na out.
![]() istina, kartica zvu?na jest kr? (ahem, na motherboardu integrirana, ?tovi?e :oops ![]() savjeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
treba da u g.rigu file/audio+midi settings podesis asio driver i u routing treba da namestis izlaz i ulaz,da ne stoji "not connected"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
hvala na savjetu, ali...
eh, ali... ova moja zvu?na nema asio drivere. ne znam podr?ava li uop?e doti?ne, a ne znam ni kako saznati (iako ne vjerujem da ih podr?ava). kao ?to rekoh ve?, kartica je neki integrirani kr? na motherboardu (a u planu je neka eksterna, vidio sam svakkavih divota za svakakve pare... but i digress). od ponu?enih drivera u rigu imam samo multimedia i directsound. mislim, trenutno mi ka?njenje (latency) ne predstavlja neki faktor, a svjestan sam kako je tu ASIO bog&batina. za sada samo ?elim fino ?ibnut u line-in i dobit na izlaz bilo ?ta, ma koliko ms to kasnilo. ?tovi?e, kad odaberem DX, rig uop?e ni ne vidi in koji bih onda mogao odabrat. ajde, reko, odaberi ru?no, ali onda nemam opcije za pode?avanje ka?njenja. a svejedno ni?ta ni ne ide van, tako da be? pode?avanje izlazno ka?njenja za nepostoje?i ulazni signal. s druge strane, kad odaberem MME, rig redovito krepava. to ?u pripisati drajverima, ali svejedno me sve to skupa ostavlja zbunjenog. ono ?to me zanima za?to, kad gitaru u?teka?im u pc, ni?ta ne ide van. mislim, ide van, ali to je samo suhi signal gitare - ni?ta ne prolazi kroz rig. mislim, asio ili ne, ne?to bi se trebalo isprocesirat, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Ne , koliko ja znam . Da bi nesto cuo kartica mora podrzavati Direct Monitoring .
Ja znam da podesim jedino Cubase ( posto u njemu radim ) . Device > Device Detup > Vst Multitrack > Direct Monitoring > Apply > OK . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Pre Audigy 2 sam imao Live gde to nije moglo ( ili nisam znao da namestim ) . Neverujem da integrisana podrzava Direct Monitoring , ali ga vec podrzavaju Audigy 2 ( polovana oko 30 evra ) i bolje kartice . NEMOJ BACATI PARE na bilo sta sto je slabije = jeftinije od Audigy 2 , a ako mozes uzmi nesto skuplje = bolje .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar rig 3 | LMstudio | Audio Software | 20 | 03-12-2007 03:02 PM |
NI guitar rig 2 | veseli koljac | Audio Software | 38 | 03-01-2006 05:31 PM |