Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2004, 12:48 AM   #11
ridge
Stara Rumski Elita 2003.

ridge's Avatar

salu na stranu al realno gledano nikad ZOOM nece biti toliko masan koliko je moj sporet masan
ridge is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2004, 08:13 AM   #12
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by ridge
salu na stranu al realno gledano nikad ZOOM nece biti toliko masan koliko je moj sporet masan
a sa sporeta mozes ukloniti masnocu, a sa zoom-a??
Old 23-06-2004, 09:34 AM   #13
perapera
Member

Quote:
Originally Posted by ridge
perapera is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2004, 02:27 AM   #14
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Aj zivi bili pa videli, al mislim da je opet neko njesra od plugina. Ne mozh plugin da zameni zvuk pojacala i dobre pedale...

p.s. za mene zoom & other sheet's nisu procesori ))))))))
kVu is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2004, 07:07 AM   #15
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu
Aj zivi bili pa videli, al mislim da je opet neko njesra od plugina. Ne mozh plugin da zameni zvuk pojacala i dobre pedale...

p.s. za mene zoom & other sheet's nisu procesori ))))))))
Cuti bre nemoj da baksuziras .. Kada se moj gitarista odusevio e onda ima buducnosti
Old 19-03-2005, 04:17 PM   #16
zimske
Junior Member

mo?e li mi netko pomo?i glede spajanja gitare na komp? ja sam ?ibnuo ravno u line-in, ali kad dignem program, on uop?e ne prepoznaje mogu?e ulaze. zvuk ipak izlazi van na zvu?nike, ali bo?sa?uvaj da signal prvo pro?e kroz rig pa onda na out.
istina, kartica zvu?na jest kr? (ahem, na motherboardu integrirana, ?tovi?e :oops ali eto, htio bih probat, pa ?iv bio vidio.

savjeti?
zimske is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2005, 04:56 PM   #17
veseli koljac
Member

veseli koljac's Avatar

treba da u g.rigu file/audio+midi settings podesis asio driver i u routing treba da namestis izlaz i ulaz,da ne stoji "not connected"...
veseli koljac is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2005, 06:35 PM   #18
zimske
Junior Member

hvala na savjetu, ali...
eh, ali...
ova moja zvu?na nema asio drivere. ne znam podr?ava li uop?e doti?ne, a ne znam ni kako saznati (iako ne vjerujem da ih podr?ava). kao ?to rekoh ve?, kartica je neki integrirani kr? na motherboardu (a u planu je neka eksterna, vidio sam svakkavih divota za svakakve pare... but i digress).
od ponu?enih drivera u rigu imam samo multimedia i directsound. mislim, trenutno mi ka?njenje (latency) ne predstavlja neki faktor, a svjestan sam kako je tu ASIO bog&batina. za sada samo ?elim fino ?ibnut u line-in i dobit na izlaz bilo ?ta, ma koliko ms to kasnilo.

?tovi?e, kad odaberem DX, rig uop?e ni ne vidi in koji bih onda mogao odabrat. ajde, reko, odaberi ru?no, ali onda nemam opcije za pode?avanje ka?njenja. a svejedno ni?ta ni ne ide van, tako da be? pode?avanje izlazno ka?njenja za nepostoje?i ulazni signal.
s druge strane, kad odaberem MME, rig redovito krepava. to ?u pripisati drajverima, ali svejedno me sve to skupa ostavlja zbunjenog.

ono ?to me zanima za?to, kad gitaru u?teka?im u pc, ni?ta ne ide van. mislim, ide van, ali to je samo suhi signal gitare - ni?ta ne prolazi kroz rig.

mislim, asio ili ne, ne?to bi se trebalo isprocesirat, zar ne?
zimske is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2005, 07:24 PM   #19
milosjeftic
Banned

Ne , koliko ja znam . Da bi nesto cuo kartica mora podrzavati Direct Monitoring .
Ja znam da podesim jedino Cubase ( posto u njemu radim ) . Device > Device Detup > Vst Multitrack > Direct Monitoring > Apply > OK .
milosjeftic is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2005, 07:26 PM   #20
milosjeftic
Banned

Pre Audigy 2 sam imao Live gde to nije moglo ( ili nisam znao da namestim ) . Neverujem da integrisana podrzava Direct Monitoring , ali ga vec podrzavaju Audigy 2 ( polovana oko 30 evra ) i bolje kartice . NEMOJ BACATI PARE na bilo sta sto je slabije = jeftinije od Audigy 2 , a ako mozes uzmi nesto skuplje = bolje .
milosjeftic is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules