|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
evo da i ja kazem par rijeci
![]() Gitarista sam, bez muzickog obrazovanja. Takodjer "nabadam" po klavijaturi vec duze vremena. Sviram u bendovima aktivno jedno 6 godina mada sam u zadnje vrijeme zbog posla i zanimanja za produkciju tu svirku malo gurnuo u drugi plan :oops: No, radim sa svojim bendom autorske stvari a u pitanju je nekakav instrumentalni fusion. Sto se tice snimanja i tu sam jos uvijek amater bez nekih znacajnih projekata, snimao sam bendove uzivo za jednu tv emisiju, radio neke jinglove i obradu zvuka za tv emisije na lokalnoj televiziji gdje sam i stalno zaposlen. Ono sto me od snimanja zanima je takodjer zivo snimanje sa mikrofonima (kao i OFF, VSTi smatram nuznim zlom). Sto se tice muzike, tu sam otvoren zaista svemu (osim narodnjaka, hvala ali ne hvala ![]() ![]() Rock, metal, funk, jazz, blues...uglavnom, sve sa kvalitetno odsviranim zivim instrumentima ![]() sto se obrazovanja tice, sljedece godine bi trebao postati student Slovenskog SAE-a a nakon toga trazim posao u struci ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |