Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-03-2005, 04:06 PM   #24
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: ISPRIKA!

Quote:
Originally Posted by Fibra
U svakom slucaju... ovom prilikom se javno izvinjavam/ispricavam ako sam te uvredio i jos jednom uvjeravam da mi to nije bio cilj. Uvazavas?
Nisi me uvrijedio. Pokusao si! Thanks za ispriku. Prihvaceno.

Quote:
Originally Posted by Fibra
PS. Djevojko lipo izgledas a ako zelis ostati takva moras da budes malo opustenija... znas kako bi Black Uhuru rekao... chill out, chill out, chill out...
Opustenost je da sutis kad ti se netko obraca bezobrazno? :roll: Nemoj sad pokvariti svoju ispriku.
Kao sto rekoh gore, nisi me uvrijedio, stoga ne moras brinuti da sam dobila koju boru radi tebe. Ja sam kao i sa definicijom samplova, samo pojasnila i sa zadnjim odgovorom, a kao sto radim i sad. Nema nikakve neopustenosti, cak stovise cijelo vrijeme veselo pjevusim jer sam se danas genijalno naspavala! Heh!

Ad Fines@ Ma imas pravo. Ma vecina (i novih) clanova je super ok. Nego bas ono sto cesto dovodi do sukoba je pogresno shvacanje, a ne oprecna misljenja!

Ma mi nismo bili novi nikad!
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules