|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
Kvu,
Ne da ne znam kako da to ?ujem... nego jo? nisam ni ?uo za taj pojam. :oops: Mo?e li neko da objasni o ?emu se tu radi, tako da i ja, laik, mogu shvatiti. ![]() Jo? poodavno sam u Sonaru primetio da na svakom audio kanalu postoji ta opcija PHASE:INVERT odnosno PHASE:NORMAL ali nisam znao ?emu to slu?i. Osim na "donjem" micu od dobo?a, koja je jo? primena ove opcije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
pa sve sto ti je stereo (hard panning left & right) i snimano sa vise micova... el. gitare npr. sa jednim dynamic i 1 kondenzatorom npr.
cuje se itekako... a dok ne provalis, tu je uvek analyzer da pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Produkcija dobosa 80te | Griffith White | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 31-10-2009 02:20 PM |
Ozvucavanje pojacala | boom.trass | Gitarska Produkcija | 12 | 11-06-2009 09:05 PM |
ozvucavanje bubnjeva | sonny | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 08-12-2008 10:41 PM |
Ozvucavanje 2x12" + 1x15" gitarske kutije? | Molotov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 03-12-2007 11:32 AM |