Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-03-2005, 03:41 AM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Uglavnom znam kako to ide kod repa
Drugo za 414 bih rekao sve, ali ne i da je "prljav". Kako rekoh to je odlican mic i treba ga imati u kolekciji svakako, ali kada kupujes samo jedan, a nemas bas budzet da se razbacujes, dupla razlika u ceni moze imati presudnu ulogu. Kod mikrofona je jaako nezgodno, to je definitivno stvar i ukusa, mada ima nekih stvari koje su konkretne. Na koje si preampe mislio Dbx 376, Realy nice preamp (stvarno lepo ime) , a uzgred nebalansirano i niko ga nema (osim u USA), a probao ga samo Cluster (ali nisam siguran da ga ima). Ne, stvarno, koji preamp je u klasi 600 Evra bolji od VMP-a? Kod dbx-a su misljenja zestoko podeljena. Jedni kazu da je odlicno, a drugi da je djubre, a ono kosta oko 500 Evra, pa mozda i manje, ima fabricki spdif... Ljudi su hvalili i Mindprint En voice mk2, ali ja licno nisam imao priike da se uverim kako radi, osim sto sam cuo da je izasla serija sa fabrickom greskom.
Oggy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules