|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
gde, koji?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
"Personal Audio to Midi konverter v.19**"
Sednes i napravis midi fajl ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Vrhunski odgovor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Moram priznati da to nisam nikad probala raditi!
REcite mi koliko on to dobro napravi? Koja kompleksnost instrumentacije smije biti da prepozna i razdijeli note pravilno ili u cemu je vec fora? Kuzim da se moze solo instrument, bez problema... ali ovo... to stvarno uspijeva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Anita to je sala !!!!
![]() Postoje programi ali kao sto i sama kazes solo instrumenti i ajde nekako ali vise instrumenata ?!?!!?? "Licni Audio na Midi konverter v.1982g" u tvom slucaju, pretpostavljam ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja imah hardverski sistem - Roland GI10 guitar to midi. Dobija se sa pikapom za gitaru i onda kada se prikaci radi polifono bez greske...
E sad, ako zelis neki drugi audio (a ne gitaru pomocu pikapa GK2) da prebacujes u midi, ova sprava poseduje audio in, ali u tom slucaju prepoznaje samo monofoni instrument ili glas. Nedavno mi je u ruke dospela interesantna spravica - Roland CP40 Pitch-To-Midi - prastara stvar, jedan od prvih konvertera konercijalno dostupnih, treba je imati cisto zbog kurioziteta... Sto se tice softvera, ja uvek konvertujem monofoni wav, i za to mi Melodyne vrsi posao. Medjutim, cuo sam da se pojavio Rephrase http://www.leapfrogaudio.com/rephrase.aspx Ima li neko iskustva sa ovim programom?
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@klarinetista
kazi mi kako onaj "mic in" na GI10 radi i cemu sluzi?
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ma, ali sjecam se od nekud da su ljudi to radili iz wav u midi i da je uspjesno sa solo instrumentom. Pola midi file-ova na netu je tako ustvari radeno. Ma, jos uvijek ne mogu vjerovati da nisam skuzila..... Znas sto... idem ja pod hitno odmarat. Imamo gosta vec danima, prijatelja kojemu je normalno tulumariti svaki dan i pa kako je tu, zajedno smo i tako...... a evo, vec vidim posljedice. Boooze dragi... zabrinuta sam za sebe! :o Koja budala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
E sad kako radi? Kasnjenja su minimalna (~5-10ms), izuzetno je pogodan za deonice koje se sviraju sporo do umereno brzo, jer dobro registruje odsvirane tonove. Ima mogucnost da prepozna pitch svakog tona i pretvori ga u pitchbend na midiju. Prepoznaje dinamiku, i uopste jako korektno radi kada se podese svi parametri da odgovaraju osobinama zvuka koji se salje na mic in (tj. zavisi koji pikap mikrofon koristis-prema njemu i podesavas spravu).
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]()
A ovo?
Quote:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
audio to midi vst? | drzox | Audio Software | 10 | 04-06-2009 05:26 PM |
koj midi emu ili m-audio | mladjex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 30-11-2008 12:25 PM |
Konvertor za semplove? | akordeonista | Audio Software | 16 | 18-10-2008 02:34 PM |