|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Anita,zaista mislim da je naivno misliti da bi jedan takav potez uspeo da promeni stvari. Jer to se ovde zna,svi znaju ...
Jedini problem je sto mi nismo znali... optimisticki smo verovali..."ma ako je dobra pesma,oni ce da puste to da prodje jer im je u interesu da imaju dobre pesme..." Ali ispostavi se da njih bas briga za to... Idekius,vidim da i ti imas jos iluzije oko festivala...konkretno zrenjaninskog. Moji prijatelji su ucestvovali tamo,pa znam detalje.Spremi 1000 evra.Nije puno,ali nije to neki festival da bi i vredelo vise. (BTW samo na prvi zrenjaninski festival je moglo da se ide besplatno kao neafirmisan izvodjac) Anita da se vratiim na tebe ![]() Da ja jesam naivcina ![]() Imam ja bolji plan od toga... Ja sam od onih igraca koji se ne vide nigde,a onda se pojave i oduvaju sve.Ima ovde jos ljudi poput mene koji donose novi talas... Ovi svi o kojima pricamo,koji haraju festivalima su ljudi proslosti! Jos malo cemo da ih gledamo,... Samo opusteno,sve je pod kontrolom 8) O tome da cemo doziveti 60. godinu a mozda nista necemo uraditi... Ja sam pre 10 godina kada sam poceo,sklopio ugovor sam sa sobom,da dajem svoj zivot za ovo... znaci spreman sam da rizikujem da dozivim 60. ili 70. godinu a da nista ne napravim na svetskoj sceni sto je moj glavni cilj i motivacija... I neka umrem kao najveci gubitnik,ali pokusao sam i necu se kajati ma sta da se desi...Mene ne motivise da radim za domace trziste,ali imam jaku zelju i to da uradim... Svacega sam se nagledao i svasta doziveo ovde,da bih mogao da odolim da ne uradim nesto i po tom pitanju... Ja necu nikoga pljuvati ili se baviti bilo kime... Samo cu postaviti nove standarde koje niko od njih nece moci da isprati.Pomoci cu talentovanim ljudima da isto urade kako bi nas bio sto veci broj... Za dve godine otvoricu 5 studija u sklopu jedne ogromne kuce..5 soba - 5 studija. Zaposlicu extra talentovane aranzere,kompozitore itd... Radice se po svetskim standardima.Izmedju ostalog izdavacemo i za inostranstvo. Bice to anti-hiper produkcija. Zamislite kakav bi uticaj imao neko od nas na muzicka desavanja ovde kada bi se pojavio na MTV-u,VIVI i imao hit svetskih razmera !?!? Automatski bi se postavili novi standardi. Taj neko bi postao IN i svi bi hteli kod njega da rade produkciju...A kada je iz Italije recimo izaslo toliko svetskih hitova,valjda i odavde moze jedan... ili smo mi glupi? Vlado je samo jedan koji je uspeo da napravi pomak,i to samo na domacoj sceni. Potrebno nas je jos... Potreban je jos veci pomak. Nije problem sto oni postoje,vec sto nas nema nigde... Zato smo ovde da se pomazemo da svako od nas izvuce maksimum iz sebe i da svoj doprinos... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
1.napravili ispravnu stvar i borili se za istinu 2. mozda neki mali sitni pomak IPAK u?inili i nadali se da je to samo jedan u nizu i da ?e ostali u?initi isto. Npr. poput ?trajka - osvijestiti sve izvo?a?e kakva se nepravda takvim principom ?ini pa da svi odustanu od festivala. A to ?e dospijeti na sve naslovnice i promjeniti stvari. Naravno, kad bi svi bili po?teni i dobra srca.... ![]() Svjesna sam da sa tim stvarima ne treba imati visoka o?ekivanja. Ali tako?er, vidim da ni ti, kao ni ja.. nisi orijentiran na doma?u scenu i ustvari ovo ?to ka?e? - promjeniti stvari povi?enjem standarda i kvalitete glazbe je izvrstan na?in! Samo - skup i ?elim ti od sveg srca da ostane? vjeran sebi sa tom idejom koju apsolutno podr?avam! ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Drago mi je da se razumemo i imamo iste motive i ciljeve
![]() Uostalom,sada me je ovo podsetilo na to da sam i ja isto pomislio za tebe pre 2 meseca kada sam citao neke tvoje postove... ![]() Da NOVAC ... jako vazna stvar! Eto meni se posrecilo sto se toga tice u zadnjih godinu dana ! ![]() CCCCCC izgore mi mleko... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vibrator
|
![]()
mislim da je jedini nacin da se resimo namestanja i ostalih gluposti - zakon!
pretpostavljam da se zakon o korupciji (ili kako se vec zove, ako uopste postoji) moze primeniti i na festivale... ne znam kolike su kazne, ali verujem da ce toga mnogo manje biti ako postoje odgovarajuce reperkusije.. mogli bi da se i na taj nacin priblizimo zapadu, jer verujem da je to kod njih strogo regulisano.. i ja sam iskljucivo orijentisan ka stranom trzistu, ali se nerviram kad vidim sta rade raznorazni ****** koji skoro svaki dan gostuju na pinku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Oggy
Sanremo je odavno propao i nije ono sto je nekad bio...ni izbliza ![]() @akowalee Cenim tvoje misljenje...i kapiram da nesto volis a nesto ne...samo bih te molio da navedes imena par kandidata za "vodju revolucije"...??? @Svi Gubite vreme razglabajuci i nervirajuci se oko ovih gluposti...i nikako ne prihvatajte malodusno to da je to tako i da tako mora...sve su to gluposti,cela beovizija je glupost i rasclanjivanje na ono:"bilo je lepo usnimljenih gitara,vokala,...) nikuda ne vodi...budimo iskreni...nista tu ne valja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Samo mi u Sanremo ne diraj!!!
![]() ![]() ![]() Ja pratim pomenuti festival mnoogo godina i desava se da mu kvalitet varira (prosle godine je bio zivo sranje, dok je pretprosle bio vrh), ali ostaje cinjenica da je to najveci i najbolji festival na svetu (zabavne muzike), potpuno ziv, a pesma evrovizije je nula u poredjenju sa njim i jedino jos mi i Rusi i slicni polazemo toliko na nju. Ove godine ce da bude odlican Sanremo, pouzdano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() @ GianFranco -Sto se tice one price o ZR. Moja izjava za neplacanje za upad je vezana za vlastito iskustvo. Kao sto rece Oggy, bio sam tamo sa Najdom. Radio sam njegovu pesmu za ZR., a i inace radim sa Najdom i Ivanom u ekipi... Odgovorno tvrdim da mi nismo platili nikome ni dinar, cent, euro itd. Neznam, mozda neko i placa, ali ako neko placa, placa nizasta. Mislim, provod je super, druzenje je strava, ima puno zanimljivih likova sa slicnim interesovanjima i kada se sve to, kao po obicaju, spoji u kafani... (tja. kad slusam samog sebe, i ja bih riknuo tih 1000 Eu, naravno, ukoliko bi ih imao ![]() @ Oggy - secam se suludog Bugarina i njegove ribe. Dobro prosli kako su mogli da prodju... Pa ko ga je terao da se seta u onoj njegovoj mini suknji kroz grad... Bio sam ispred hotela kada je doticni uleteo unutra kao da ga goni ceta dobro naoruzanih specijalaca ![]() ![]() @ Oggy - sto se zurki tice... steta je sto se tada nismo poznavali ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
produkcijski prvijenac,komentari pozeljni... | uki15 | Promocija radova | 11 | 19-09-2008 11:10 PM |
Vasi utisci-VST Plug | Zid | Audio Software | 7 | 27-05-2005 01:13 AM |