|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#37 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() slazen se. glas jesan stavi jace nego sto bi trebalo. a sto se basa tice, obrnuta je situacija. bas cujen tise nego sto bi trebalo, pa mi se dogadjalo da naprdin bas i bubanj, pa kad to pustin na razglas (recimo na neki festival) moje stvari ubijaju!! sad, od velikega straha, iden u drugu krajnost i svijesno stisavan te 'razorne' frekfencije (kick, bass). iman cak jednu verziju di je glas tisi u mixu, a na bass san stavi maxx-bass ali me uvik strah da ne pretjeran, pa 'za svaki slucaj' uvik malo stisan. u medjuvremenu san doma sredi monitore, ali se ocito jos nisan priviknu i nasa pravu miru, tako da su mi ovakve povratne informacije jako korisne i mislin da cu u skoron buducnosti jos popravit mixeve, narocito u tim nizim lagama di san do sad isa u jednu i drugu krajnost. ![]() sto se samoga masteringa tice, tu se ja ne usudjujen cinit velike zahvate, tako da je moj mastering prilicno 'stelerski': eq>comp>limiter. pooonekad stavin neki ekciter, ali rijetko. multiband kompresore nikad ne koristin jer jednostavno nikad snjima ne dobijen dobar rezultat. ![]() uf, moran trcat na posal. zakasni san. :oops: :oops: hvala, max ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |