|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Resio sam da Vam pokazem svoj referentni setup. Sistem koristim za slusanje muzike, a na osnovu njegovog zvuka gradim svoj stav prema ostalim sistemima, produkcijama, monitorima...
Na taj nacin sam izgradio uho i produkcijski ukus, jer ovaj sistem imam vec 7 godina i na takav zvuk sam navikao. Kada kazem da mi se neki monitori svidjaju, ili ne... zapravo ocenjujem kakvi bi bili za produkciju pesme koja ce se slusati na tom mom sistemu. Slike koje Vam dajem su slikane kamerom mobilnog telefona, pa i nisu neki kvalitet. Ako imate neka pitanja.... pitajte download *.rar
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
SKUUUPOOO!!!
Pravi audiofilski setup. Jedino se moze dovesti u pitanje gde se slusa, ali nista drugo. Inace od ovakih slika nema vajde, samo od slusanja 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ako poludis od produkcije i pitanja od nas neupucenih, uzecu SVE zajedno sa vazom i bambusom, cisto da te resim bede! Pa, jel znas ti koliko to trosi struje, a? A i taj bambus trazi negu i paznju i da mu se covek ceo posveti! Mislim da bih bio pravi covek za to!
![]() BTW, si ti osigurao svoj studio od provalne kradje? Ako nisi, uradi to sto pre da ti ne bi neki majmun za cas posla pokupio sve igracke! Ne daj ti Boze sta sve ima u ovoj nasoj zemlji bezakonja i nesposobnih! Tehnicko pitanje: sta si ti uradio na temu kompatibilnosti svog setupa u smislu kako koja komponenta sljaka u sprezi sa ostalima?
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Auuu, ala ti losa bila osnova...
![]() btw. ja se navikao na stare Nishke 50-ice ![]() ![]() propas'.. ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
:oops:
ljudi moji, ovo sam slikao u mojoj porodicnoj kuci.... Ponosni vlasnik (citaj: kupac) je moj otac, a ne ja.... Nedostatak je taj sto stoji u roditeljskoj dnevnoj sobi a ne kod mene ![]() Zapravo, osnovna mana je ta sto kada nesto radim, moram to da narezem na CD, i onda donesem kod mojih roditelja, pa pustam... Idealno bi bilo da B&W stoji kod mene ![]() Ne smem ni da kazem koliko je to skupo ![]()
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da,B&W cesto koriste za produkciju klasike,cak i u multimedijalnim studijima(izrada i montaza dvd-a,itd...)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ne smem ni da kazem koliko je to skupo
![]() Da nije tvoj tata u fazonu da usvoji musko dete od 34 godine? Malo jedem, gotovo da i ne spavam, stalno nesto radim, uredan sam i uctiv! ![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Jel ono stvarno bambus ili Fakirova zmija koja uz muziku izlazi iz vaze
![]() Bogami fino. Sad meni kao laiku objasni nesto. Jel doprinosi sve to za profesionalno snimanje zvuka, znaci da se cuje kao Jarre.
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Evo i ja cu da konkurisem. I ja ne spavam, al kad legnem nema me po dva dana da smetam ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Od cega sve pada sistem!!! | alhoholicar | Audio Software | 9 | 05-07-2008 02:50 AM |
DAW/DSP sistem koji radi | dr.Ru | DSP forum | 3 | 07-02-2007 02:01 PM |
referentni cd | Guta | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 06-05-2006 03:46 PM |