E sad mi nije jasno Arados, da li te interesuju kondenzatori za akustaru ili veliki kondenzatori uopste. Ja uvek kazem da ponajvise zavisi od toga kako se odsvira, a manje od same opreme. U low budget varijanti velikih kondenzatora (do 400 E) tu mogu da se nadju AT 4033, AT 4040, Rode NT 1a, Rode NT 1000, Rode, NT 2, AKG c 3000 (novi), a u klasi kondenzatora sa malom membranom, imamo neprikosnoveni AKG 451, pa za njim kaskaju Rode NT 3 i na kraju kao najgora varijanta AKG c 1000. Cuo sam dosta oprecnih prica o GT mikrofonima. Jedni ih nevidjeno hvale, a drugi ih pljuju. Da nesreca bude gora, sve to cujem od ljudi koji su u vrhu ovog posla, pa se jos vise zbunjujem jer uvazavam njihova misljenja koja se ovaj put dijametralno razlikuju. Ja licno nisam koristio taj mikrofon, pa ne bih mogao da ti kazem moj utisak. Deluju kao OK, a da li jesu, moraces da probas pa da nam kazes. Jedino, sto bih se ja pored gore navedenih mikrofona koji su lako dostupni i provereno rade, tesko odlucio za varijantu koja je pomalo nepoznanica i oko koje se sukobljavaju misljenja ljudi koji znaju o cemu pricaju.
|